miercuri, septembrie 27, 2006

UEFA avertizeaza Dinamo asupra comportamentului fanilor


Dinamo Bucuresti a reusit sa isi aranjeze un amical cu Sahtior Donetk pentru data de 6 octombrie. "Ciinii rosii" profita de pauza competitionala impusa de jocul nationalei cu Belarus, in preliminariile CE 2008.

Amicalul Dinamo-Sahtior va debuta la ora 19,30. Echipa lui Mircea Lucescu va sosi la Bucuresti in dimineata jocului si se va intoarce in Ucraina imediat dupa partida.

Dinamo pregateste returul de joi cu grecii de la Skoda Xanthi, turul 1 al Cupei UEFA. Echipa lui Rednic are prima sansa dupa ce a cistigat jocul de pe teren strain cu 4-3.

Indisponibilitati: Ze Kalanga, entorsa la genunchi, si Mihut, leziune fibrilara suferita la antrenamentul de marti. Accidentarea angolezului Ze Kalanga este mai serioasa, el urmind sa lipseasca si de la derbyul cu Rapid (duminica, 20,30).

Dinamo a primit o amenda de 3000 de franci elvetieni pentru tortele pe care suporterii le-au aprins la Sofia, la returul cu Beitar Ierusalim. Tot astazi, forul european avertizeaza clubul ca dupa jocul din Grecia cu Xanthi (4-3), observatorul a notat in raport o situatie similara. O decizie disciplinara este anuntata pentru saptamina viitoare.

HotNews.ro, Adrian Soare, 27 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu