sâmbătă, septembrie 16, 2006

Cluburi in elita mondiala


Revista "Forbes" a publicat lista celor mai in voga cluburi din lume. Cu toate ca vara e un sezon slab pentru cluburile din marile metropole ale lumii, cele mai tari locatii sunt mereu asaltate de petrecareti, de la vedete de prima mana, pana la oameni obisnuiti.

Marquee, unul dintre cele mai "tari" cluburi din New York, dar si din lume, potrivit unui clasament realizat de "Forbes", aduna in fiecare noapte sute de clienti, care asteapta ore in sir sa intre in club, chiar daca se apropie ora inchiderii.

Bebeluse la Ibiza

Printre cele mai in voga cluburi din lume, in clasamentul publicat de "Forbes", se numara o locatie destul de cunoscuta si romanilor: Space din Ibiza, care, doi ani consecutiv, a fost declarat "cel mai bun club din lume", la International Dance Music Awards. Carl Cox, James Zabiela, Danny Tenaglia sunt doar cativa DJ-i de top care au mixat la Space.

Amnesia, un alt club din Ibiza, face parte, de asemenea, din "elita" mondiala. Aici au pus muzica, printre altii, Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Paul van Dyk.

Carcotasii Huidu si Gainusa, alaturi de Bebeluse si toata echipa Kiss FM, s-au distrat si ei, in aceasta vara, in Amnesia. De altfel, bebelusa Oana a fost, asta-vara, liderul echipei de dans din Amnesia.

"Eu nu sunt un om al cluburilor, pentru ca dupa 12 ani de pus muzica nu pot sa vad aceste locuri decat prin ochiul omului care lucreaza in domeniu. Totusi, e admirabil ce se intampla in Amnesia, iar Oana face furori acolo", a declarat Serban Huidu.

Si Cristi Niztu a fost incantat de cluburile din Ibiza, mai ales de Pacha, inclus, de asemenea, in topul "Forbes". "Am fost in Space, Amnesia si Pacha, iar in acesta din urma mi-a placut cel mai tare, cu toate ca m-am simtit foarte bine si in celelalte doua cluburi", spune el.

15 ani de Ministry of Sound

Ministry of Sound, unul dintre cele mai renumite cluburi din lume, a aniversat, de curand, 15 ani. Clubul londonez face parte din brandul Ministry of Sound, care mai include doua record labeluri si un post de radio. In cei 15 ani de existenta, la pupitrul DJ-ului s-au aflat Pete Tong, Deep Dish, Basement Jaxx, Underworld, Sasha.

Turnmills din Londra a fost inclus pe lista revistei "Forbes" si pentru ca este primul club din Marea Britanie care a obtinut licenta pentru a difuza muzica 24 de ore pe zi.

Un alt club in voga este Ice, din Las Vegas, unde doar ringul de dans se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati, iar sistemul de sunet are o putere de 100.000 de wati.

Evenimentul Zilei, Raluca Moisa, 16 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu