luni, august 28, 2006

Comportamentul penibil al Angelinei


Angelina Jolie a trecut printr-un moment penibil in momentul in care a ajuns la o petrecere din Hollywood. De fapt, actrita a ramas in masina pana cand unul dintre invitati a plecat. Nu a asteptat plecarea lui Jennifer Aninston si nici a prietenelor acesteia, ci a propriului sau tata, Jon Voight.

Potrivit www.sky.com, Angelina si tatal ei sunt certati de 4 ani, cand aceasta a fost ofensata de faptul ca acesta a facut anumite declaratii referitoare la persoana ei in presa. Jon a incercat sa se impace cu fiica sa, dar Angie a spus ca nu vrea ca tatal ei sa mai faca parte din viata sa.

Artista a declarat: "Nu imi urasc tatal. Nu il condam ca a divortat de mama mea sau ca a avut cateva aventuri. Pur si simplu nu mai vreau sa vars o lacrima din cauza lui.. sau sa fiu nevoita sa o mai vad pe mama plangand."

In momentul in care Brad si Angelina au ajuns la petrecerea lui Scott Caan, o persoana de gen feminin le-a comunicat ca Jon este acolo. Cei doi s-au mai plimbat putin, iar apoi Brad a intrat singur la petrecere si Angelina a ramas in masina. La putin timp dupa aceea, Jon a plecat, iar Angelina a fost vazuta intrand pe usa din spate.

HotNews.ro, S.B., 25 aug 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu