marți, februarie 21, 2006

Andreea Marin va fi mireasa la vara


Andreea Marin va fi mireasa la varaAndreea si Stefan vor face face cununia religioasa in vara acestui an. Intrebata despre planurile de nunta, Sanda Liteanu, mama lui Stefan Banica jr, ne-a declarat: "Cum sa ramana (n.r. cu nunta), la vara.", scrie Ziarul. Baiatul lui Stefan Banica , Radu Stefan (4 ani), nu o suporta pe noua sotie a tatalui sau, scrie Libertatea.

Andreea si Stefan se cununa religios la vara

Furtuna mediatica iscata de gala "Cei mai iubiti" a bagat zazanie intre Andreea si Stefan Banica jr. Vecinii proaspetilor insuratei, care planuiesc sa se cunune religios in aceasta vara, ne-au povestit ca de trei zile incoace certurile nu mai contenesc in apartamentul lor.

Surse din anturajul Andreei ne-au dezvaluit ca vedeta va face cununia religioasa in vara acestui an. Intrebata despre planurile de nunta, Sanda Liteanu, mama lui Stefan Banica jr, ne-a declarat: "Cum sa ramana (n.r. cu nunta), la vara." Cu toate acestea, prietenii lui Stefan ne-au spus ca nu au fost invitati la nici o nunta si ca nu au idee despre aceste planuri.

Se mai spune ca vedeta TVR 1 i-a pus in vedere de la bun inceput lui Stefan ca doreste ca relatia lor sa fie diferita de cea pe care a avut-o timp de patru ani cu Camelia. Adica Zana Surprizelor nu a fost de acord cu o iubire discreta, ci a vrut o dragoste demna de o diva, pusa din plin in valoare de lumina reflectoarelor.

TOTUL SUB TACERE

Mama lui Banica jr ne-a spus ca respecta decizia tinerilor casatoriti de a tine totul sub tacere: "Daca ma intrebati de copii, eu nu am nimic de spus", ne-a declarat ea la telefon. "Daca aveti vreo intrebare, la ei trebuie sa apelati. Probabil ca nu vor sa vorbeasca pentru ca s-au scris prea multe neadevaruri despre ei".

Sanda Liteanu parea insa vesela la telefon si a multumit incantata urarii: "Casa de piatra!". Tatal Andreei Marin nu a vrut nici el sa faca vreun comentariu. Gurile rele spun ca Zana Surprizelor l-a certat bine si i-a impus sa nu sufle un cuvant despre viata ei amoroasa.
Articol integral in Ziarul

Andreea Marin nu l-a cucerit pe fiul lui Banica jr.
de Tatiana Solomon (Libertatea)

La numai o luna dupa casatoria cu Andreea Marin, Stefan Banica jr. se confrunta cu o mare problema: baiatul sau, Radu Stefan (4 ani), nu o suporta pe noua sotie a tatalui sau. Acesta nu vrea sa o mai intalneasca in casa parintilor lui, pe care el a fost nevoit sa o paraseasca impreuna cu mama sa, Camelia Constantinescu.

Pentru a-i face pe plac iubitului ei, Andreea Marin a incercat sa-i arate cat de bine se intelege ea cu micutul Radu Stefan , fiul cantaretului din relatia cu Camelia Constantinescu. Vedeta a incercat, in cele cateva intalniri pe care le-a avut cu copilul, sa se faca placuta in maniera de la "Surprize, surprize": cu o atitudine prietenoasa, mieroasa si zglobie.

Din pacate rezultatul nu a fost cel scontat, de fiecare data baietelul spunand ca vrea sa-l vada doar pe tati nu si pe "Andreea de la Surprize". Nici weekendul petrecut cu tatal sau si Andreea la Poiana Brasov, unde aceasta si-a incercat abilitatile de mama, si nici zambetele indelung exersate la "Surprize, surprize" nu au reusit sa-l convinga pe Radu sa o accepte.

Conform apropiatilor cuplului, micutul nu intelege inca de ce trebuie sa locuiasca doar cu mama sa, de ce a fost nevoit sa plece de acasa si de ce acolo sta "tanti de la televizor". Atat Stefan cat si Camelia au incercat sa-si protejeze copilul de inevitabilele traume ale destramarii familiei.

Cei doi au incheiat o intelegere prin care cantaretul se obliga sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara, de peste 1.000 euro lunar, si sa le asigure locuinta, iar Camelia sa-i acorde tatalui dreptul de a-si vedea oricand baiatul.

HotNews.ro, 23 feb 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu