joi, martie 05, 2015

Cum sa alegi o rochie rosie pentru o ocazie speciala


Multi oameni de stiinta spun ca rosul este o culoare care creste bataile inimii. Rochiile rosii sunt cele care intorc capete, fac o impresie buna si te scot in evidenta intr-o multime. Dar gasirea unei rochii de seara rosie potrivita aduce de multe ori batai de cap femeilor. Inainte de a face decizia finala, cele care cauta o rochie de seara rosie ar trebuie sa ia in calcul mai multi factori ca si dress code-ul evenimentului, comfortul materialului si gustul personal.
Cand examinezi optiunile, trebuie sa iei in considerare diferitele elemente care tin de designul rochiei. Anumite ocazii cer anumite tipuri de rochii de seara; cum ar fi lungimea rochiei, materialul, manecile etc.

Materialul

Rochiile de seara pentru ocazii speciale vin in diferite materiale. Printre aceste materiale se numara matasea, dantela, panza, bumbac si altele. Matasea merge foarte bine la evenimentele formale, in timp ce dantela, panza si bumbacul se potrivesc mai bine pentru ocaziile mai normale. Deasemenea trebuie luata in considerare greutatea si natura evenimentului, pentru ca acestea pot afecta comfortul celei ce poarta rochia de seara. De exemplu, rochiile mai grele din bumbac sunt mai bune pentru evenimentele din timpul iernii in timp ce rochiile mai usoare din matase rosie sau dantela sunt mai potrivite vara.

Lungimea

Lungimea rochiei este importanta pentru ca trebuie sa se potriveasca cu dress code-ul evenimentului. Rochiile rosii cu lungimea pana la genunchi sunt tipice ocaziilor mai casual, in timp ce rochiile de seara lungi aduc o tenta de clasa si de eleganta. Daca ocazia speciala are loc in timpul serii, deasemenea rochiile scurte pot fi sexy si atragatoare. Rochiile scurte totusi, nu se potrivesc la evenimentele formale.

Decolteul

Pentru ocaziile mai formale rochia nu trebuie sa lase prea mult din piele la vedere. Oricum, un pic de decolteu merge bine daca este o seara mai romantica si deasemenea poate accentua accesoriile din jurul gatului.

Manecile

Lungimea manecilor este un alt lucru care trebuie luat in considerare, pentru ca poate schimba radical natura unei rochii de seara. Manecile lungi sau trei sfert pe o rochie rosie sunt perfecte pentru o ocazie casual sau semi-formala. O rochie fara maneci este mult mai eleganta si se potriveste mai bine cu evenimentele formale.

Un lucru important cu privire la cumparearea unei rochii este faptul ca magazinele cu haine online, ofera preturi mai bune in general decat cele fizice. Iar online poti mult mai repede sa te uiti peste modele diferite de rochii si sa gasesti una pe gustul tau. Singurul dezavantaj aici este ca trebuie sa sti exact ce marime porti pentru ca nu o sa poti proba rochia doar dupa ce ajunge la tine acasa.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu