miercuri, octombrie 24, 2012

WatchShop.ro - Magazin online cu ceasuri originale


WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania. Oferta noastra de ceasuri de mana este de pesete 2500 de modele si 40 de branduri de renume, la care se adauga accesorii, cum ar fi cutii de depozitare si dispozitive de intoarcere.

Preturile ceasurilor variaza intre 78 Ron si 8600 Ron, iar valoarea medie al unei comenzi este de 400-500 Ron in cazul ceasurilor achizitionate pentru uz personal si 150-250 pentru ceasurile care sunt cumparate cu ideea de a fi facute cadou.

Piata de ceasuri este intr-o continua crestere, iar Watch Shop a devenit prima optinue a cumparatorilor in materie de cadouri pentru aniversari, dar si pentru diverse ocazii (Ziua Indragostitilor, Craciun, 1 si 8 Martie, etc).

De ce este ales Watch Shop si nu un alt magazin?

A) Pentru ca ofera o serie de servicii unice, cum ar fi:

1. livrare in aceeasi zi in Bucuresti (pentru produsele aflate in stoc),
2. transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 Ron,
3. serviciu ambalare cadou,
4. gravura laser pe ceas.

B) Pentru ca ofera modalitati de plata variate, chiar si 12 rate, cu 0% dobanda.

Targetul magazinului il reprezinta in proportie de 70% barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, cu venituri mici si medii, care sunt constienti de faptul ca ceasul reprezinta cartea de vizita a unei persoane si care cumpara atat pentru uz personal, cat si pentru persoanele dragi.

Celelalte 30 procente sunt reprezentate de femei cu profil similar cu al barbatilor, care aleg produsele noastre pentru cadouri cat si pentru uz personal.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu