duminică, octombrie 14, 2012

Uite-o pe Bianca "sugand" o banana cu prezervativ pe ea!; Daniela Crudu a mers cu sanii goi in decapotabila!; Monica se plimba cu avionul privat al chinezului si conduce un Rolls de la el


Moni revine in tara pentru o nunta cu interlopi! Alina, sora ei mai mare, se marita cu un fost puscarias! Alina, cea mai mare dintre surorile Gabor, se asaza la casa ei. Desi, pana acum, a reusit sa ramana cea mai discreta persoana din familie, nunta va schimba totul. Nu numai ca Alina a decis sa-i jure credinta vesnica unui barbat aparent certat cu legea, insa o va face la Bacau, imbracata in rochia in care Moni s-a cununat cu Irinel pe pontonul de la Izvorani. In plus, fosta doamna Columbeanu va fi invitata de onoare. In timp ce Monica si Ramona Gabor luau cu asalt lumea mondena bucuresteana, iar experientele lor de viata deveneau subiecte de prima pagina a ziarelor, Alina, sora lor mai mare, parea sa duca un trai linistit in Italia, fara a-si dori sa revina in tara.

Jasmine ii declara razboi deschis lui Leo de la Strehaia "Il dau pe mana politiei"
. Declaratiile lui Leo referitoare la escapada nocturna pe care Jasmine a avut-o alaturi de Marinela, intr-un hotel de doua stele din centru Capitalei, au scos-o din minti pe dansatoarea din buric. In consecinta, aceasta a decis sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-i inchide gura pe viitor. In noaptea de miercuri spre joi, Jasmine si Marinela Avadani, cea mai buna prietena a Ramonei Gabor, au petrecut intr-un hotel de doua stele din buricul Bucurestiului. Acolo s-ar fi intalnit cu niste afaceristi extrem de potenti financiar si cu dare de mana. Ieri, legat de acest episod, Leo a declarat petru Cancan ca fetele s-au drogat si au facut sex in grup pentru 600 de euro.

Razvan Lucescu nu este de acord cu faptul ca baiatul sau fumeaza: "Matei m-a dezamagit!"
. Dupa despartirea de Teodora Stoica, Matei Lucescu are o atitudine din ce in ce mai rebela. Asemenea tatalui sau, el si-a pus cercel in ureche, iar in pauzele de la liceu fumeaza pe scari in compania amicilor sai. Pozele cu Matei tragand cu pofta dintr-o tigara au fost prezentate in excusivitate de CANCAN, iar tatal sau a ramas socat cand le-a vazut, mai ales ca si-a avertizat in repetate randuri baiatul sa fie atent. "Nu-mi vine sa cred, m-a dezamagit! Stia foarte bine ca presa e pe urmele sale, insa nu l-a interesat. Cu fetele l-am inteles, e normal ca la varsta sa sa aiba cat mai multe prietene.

Uite-o pe Bianca "sugand" o banana cu prezervativ pe ea! "Eu sunt in poza, aveam 16 ani, dar imaginea este trucata"
. Ea se afla intr-o masina, pe locul din dreapta si "sugea" o banana cu prezervativ pe ea. Roscata recunoaste ca ea este in respectivele fotografii publicate de jurnalistii de la Libertatea, dar sustine ca pozele au fost trucate din mai multe puncte de vedere. "Pozele nu au nicio legatura cu realitatea, mi se pare penibil, fotografiile sunt photoshopate, eu sunt acolo, dar sunt trucate. Daca nu ar fi fost trucate as fi spus, da asta e care-i problema. Dupa poze se vede ca nu aveam mai mult de 16 ani" a spus Bianca la Un Show Pacatos.

Daniela Crudu a mers cu sanii goi in decapotabila!
Pregatita de aventura vietii ei, saritura cu parasuta, Daniela Crudu a fost foarte entuziasmata inca dinainte de a se arunca in gol. Atat de fericita ca trebuia sa sara din avion, Daniela Crudu s-a lasat luata de val si, in masina condusa de colegul Stoian, si-a ridicat tricoul, ca sa le arate tuturor cat de entuziasmata e de aventura. "Doamne, nu imi vine sa cred!", a spus Cruduta, care s-a blocat cand s-a deschis usa pe care trebuia sa sara.

Monica se plimba cu avionul privat al chinezului si conduce un Rolls de la el
. Avocatul Monicai Gabor a venit la "Acces Direct" pentru a vorbi despre viata pe care o duce aceasta in America. Dojana spune ca Moni nu s-a casatorit cu iubitul ei, dar ca intr-adevar a avut loc o petrecere in Las Vegas, insa nu de logodna. Avocatul a povestit si cum isi traieste viata in America fosta doamna Columbeanu. "Monica lucreaza si invata in America. Face modelling. Castiga 380.000 de euro pe an, este un contract care se va incheia peste 3 ani. Are un prieten acolo, un om care a venit sa o ajute, e o consecinta, nu si-a dorit asta. El o ajuta ca este singura intre straini. S-a nascut aceasta prietenie cand ii era greu aici in Romania cu fostul sot. Invata limba engleza la o scoala, chinezul nu are nevoie..."

A dansat in club pana dimineata. Distractie. Diva Jennifer Lopez, in varsta de 42 de ani, a sustinut un concert la Las Vegas. Dupa spectacol, artista a fost invitata sa fie gazda unei petreceri care a avut loc la un club de noapte de la Caesars Hotel. J.Lo nu a fost doar o gazda buna, ci a profitat de atmosfera creata, distrandu-se cot la cot cu invitatii. In forma maxima, ea a dansat pana dimineata.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu