luni, octombrie 15, 2012

Nevoi studentesti: frigider, laptop, microunde


Doar ce a inceput anul universitar… focul cazarii probabil a trecut, acum incepe munca. Fiecare trebuie sa se adapteze, fiecare camera se gospodareste dupa bunul plac, fiecare incearca sa-si creeze un mediu atractiv pentru personalitatea lui pentru ca vreo 9 luni majoritatea timpului il va petrece cel mai probabil in acel mediu.
Am vazut multi ca isi zugraveau camerele, ei bine noi am zugravit cand am venit prima data in camera si am pastrat-o pana acum, anul trecut a fost zugravita si de administratie deci e curat, fiindca noi am si pastrat totul ok.

Problema vine cand ne referim la mancare, e cald… si ca sa tii ceva mancare iti trebuie frigider. Studentii au nevoie mare de frigidere, peste tot vezi anunturi cumpar, vand frigider…chiar e nevoie fiindca altfel ti se strica mancarea si cum multi studenti primesc sau isi aduc pachete de mancare de acasa frigiderul intr-o camera studenteasca e mai mult decat o necesitate.

Pe langa frigider o camera ar trebui sa aiba ceva cu care sa poata sa incalzeasca mancarea, un cuptor cu microunde, o plita electrica sau o friteuza. Pentru cine bea cafea optional un filtru de cafea.

Deasemenea nu prea se mai vine la facultate fara un laptop asa ca toti studentii isi tatoneaza parintii, pentru ca cel tarziu Mos Craciun sa le aduca un laptop… care de altfel este util chiar daca pentru a te documenta pentru proiecte ori domeniul de activitate sau a alunga plictiseala. Avand laptop si fiind mai multi colocatari in camera ar avea nevoie si de un switch sau rooter wireless.

Articolul e unul oarecum informativ, eu personal m-am lovit de toate astea… chiar si anul asta inca n-am rezolvat si ma chinui sa fac rost de tot ce trebuie in camera si e bine sa ai o idee, mai ales daca esti boboc.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu