duminică, octombrie 14, 2012

Caru' cu Vedete... de la Cancan: Actorii americani au venit cu chef de viata la Bucuresti. Colegii lui Kevin Costner au "postit" o altfel de tigara pe strada; Daniela Crudu a venit cu sânii pe afară la emisiune; Inna este suspectată că face parte din Ordinul llluminati alături de Lady Gaga!


Sile Camataru a trimis bani pentru "Miss Boboc". A sponsorizat din puscarie balul Liceului "Dinu Lipatti". Prestigiosul Liceu de muzica "Dinu Lipatti" si-a organizat Balul Bobocilor intr-un local de lux din Otopeni, unde, pe langa mai multi manelisti, intre care Babi Minune, elev al scolii, a fost invitat sa cante si Connect-R. Evenimentul a fost moderat de Dinu Maxer si de sotia lui, Deea, care, la sfarsit, au primit din partea reprezentantilor liceului lista cu sponsori, pentru a le adresa multumiri publice. Printre numele rostite de cei doi s-a numarat si cel al lui Vasile Balint, numele real al lui Camataru. Acesta ar fi dat bani pentru premierea castigatorilor concursului de "Miss" si "Mister Boboc", competitie pe care a organizat-o fata lui, Nicoleta Balint. Aplaudat la scena deschisa atat de copii, cat si de dascalii lor pentru darnicia lui, Sile executa o pedeapsa cu inchisoarea de 13 ani pentru acte de violenta, talharie si trafic de persoane.

Actorii americani au venit cu chef de viata la Bucuresti. Colegii lui Kevin Costner au "postit" o altfel de tigara pe strada. Se stie ca renumitul actor american Kevin Costner este de cateva luni in Romania, unde turneaza pentru un serial TV, ce va fi lansat in Statele Unite anul viitor. Daca starul care a facut furori in "The Bodyguard", alaturi de Whitney Houston, a fost destul de vizibil, ceilalti colegi alaturi de care joaca in filmul "Harfields&Mccoys" au fost discreti. Weekendul trecut, insa, ei au decis sa iasa in gasca in oras, sa manance, sa bea si sa se distreze asa cum stiu ei. Dupa ce au zabovit mai bine de doua ore intr-un local, cei doisprezece petrecareti au iesit sa ia aer. Cel putin asta a fost prima impresie, pentru ca scopul lor a fost altul. Unul dintre tinerii actori s-a asezat pe scarile unui magazin si a impaturit in graba o tigara, pe care i-a pasat-o lui Bill Paxton, un adevarat star la Hollywood, dupa roluri in filme precum "Titanic", "Aliens", "Terminator" sau "Apollo 13". "Veteranul" american a tras cu pofta din tigara, dupa care a dat-o mai departe, cu dexteritatea unui fumator de joint.

Marciuc a trecut peste infidelitatea lui Enache. Iuliana Marciuc s-a trezit intr-o postura jenanta atunci cand a aflat din revista Spy ca Adrian Enache a bifat o noapte de amor cu o fosta colega de la teatru, insa iubirea a primat in fata orgoliului. Desi initial l-a mustruluit, Iuliana a dat repede uitarii dovada de infidelitate, astfel ca planurile lor de a petrece sarbatorile in familie nu vor fi deloc afectate. Asa cum au stabilit de cateva luni, Iuliana, Adrian si fiul lor David vor merge la Predeal, acolo unde solistul are deja semnat un angajament pentru a canta atat in seara de Craciun, cat si in noaptea de Revelion.

Ramona Gabor l-a imbratisat cu foc pe Toni Curea. Tandreturi in club cu un impresar sportiv
. Dupa despartirea de Gabi Badalau, Ramona a inceput sa guste din plin viata de noapte a Capitalei, fiind clienta fidela a cluburilor in weekenduri. Si se pare ca i-a fost foarte dor de aceasta libertate, intrucat vedeta este des surprinsa in compania barbatilor, flirtand. Dupa ce a bifat cateva iesiri in oras cu Tecu, patronul unei cafenele, Ramona s-a intalnit sambata noaptea cu impresarul Toni Curea, fostul iubit al manechinului Flori Preda. Semn ca au o relatie apropiata, cei doi s-au imbratisat cu foc, au stat de vorba cateva minute, timp in care sora Monicai a fost toata numai un zambet, fascinata de glumele acestuia.

Botezatu despre Mihaela Radulescu: "As lua-o si maine de sotie!" Catalin Botezatu este un cuceritor care stie ce vorbe frumoase sa spuna unei femei. Designerul a recunoscut ca este atras de Mihaela Radulescu si ca, daca nu ar fi avut o relatie, ar fi cerut-o de sotie fara sa ezite. "Pe Mihaela Radulescu as lua-o si maine de sotie. Asta daca ar spune "Da". Desi, nu este cazul in prezent, avand o relatie atat de speciala cu Otil", a declarat el, in revista Story. Pe lista lui se mai afla si prezentatoarea de la Antena 1: "Simona e urmatoarea pe lista", a mai precizat Bote.

Daniela Crudu a venit cu sanii pe afara la emisiune! Daniela a primit o trotineta, dupa ce a ramas fara permis, in timp ce Bianca Dragusanu, un set de printesa: rochita, diadema, conduri, bijuterii si oglinda. Cele doua asistente au fost ajutate de Mircea Stoian, mai nerabdator ca ele, sa deschida cadourile. Bianca a impartit cu colega sa de platou hainutele de printesa, pentru a nu se simti mai prejos de ea. Fetele au venit si ele cu un cadou pentru Stoian, clopotei pe care i-au cerut sa-i bage in pantaloni. Asistentele vor sa stie anuntate cand Stoian este intr-un anumit loc.

Inna este suspectata ca face parte din Ordinul llluminati alaturi de Lady Gaga!
Adeptii teoriei conspiratiei cred ca organizatia Illuminati foloseste mass-media ca pe un instrument prin care incearca sa tina sub control masele. Speculatiile sunt multe, printre acestea se numara si aceea ca Illuminati transmit prin intermediul unor celebritati internationale mesaje subliminate. Site-ul a ajuns la aceasta concluzie in urma analizei unei fotografii in care romanca isi foloseste degetele pentru a-si scoate in evidenta ochiul drept - unul dintre simbolurile Illuminatilor fiind Ochiul Atotvazator, incadrat intr-un triunghi. De asemenea, cantareata poarta si un accesoriu vestimentar metalic care formeaza mai multe triunghiuri.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu