joi, iunie 28, 2012

Sf. Petru si Pavel, 29 iunie - Urari pentru mesaje si sms-uri de Sf. Petru si Pavel


Sf. Petru si Pavel, 29 iunie – Urari pentru mesaje si sms-uri de Sf. Petru si Pavel

In data de 29 iunie ii vom sarbatori pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel, deci este un prilej de a va petrece si ura toti prietenii care poarta numele Petru si Pavel sau nume derivate din acestea.

Pentru cei care vor sa ureze celor cu numele de Petru si Pavel, La Multi Ani si sa le trimita mesaje si sms-uri cu urari si felicitari, aveti mai jos cateva exemple de astfel de mesaje:

- Iti urez o zi numelui luminoasa precum o zi de vara, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

- Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!

- Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele rostite si nerostite! La multi ani!

- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

- Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de bucurie. La multi ani!

- Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

- Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel foarte frumoasa!

- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata! Un sincer La Multi Ani!

- Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca te iubesc nespus de mult! Cu drag, …

- Fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita! La Multi Ani!

- Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani!

- Fie ca in aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca si dragostea la tine in suflet sa poposeasca! La Multi Ani!

- Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!

- Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! La multi ani!

- De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

Uram si noi, echipa codRosu, tuturor ce se sarbatoresc de Sfintii Petru si Pavel sa aiba o zi frumoasa, care sa le aduca numai bucurii!

Un comentariu:

  1. Îmi place site-ul dvs. şi ceea ce este în interior. Deci, e rândul meu să spun felicitări pentru realizarea lui şi vă doresc mult noroc pentru actualizări.

    RăspundețiȘtergere