miercuri, iunie 13, 2012

Ceasuri: Guess jumbelina


In 2012 Guess implineste 30 de ani de existenta si incearca sa sarbatoreasca prin reinventarea gamei lor de ceasuri si haine.

Modelel lor au fost mereu inovative si sofisticate dar in aceasta colectie au trebuit sa vina cu ceva total deosebit si care ar putea insemna o revelatie in lumea modei.

Si pentru acest lucru era necesar si de o imagine alaturata numelui de Guess, pentru care a fost aleasa, din nou Claudia Schiffer, acesta devenind pentru a doua oara in cariera sa, imaginea Guess.

Avand in vedere ca modelele de ceasurile ieftine au facut din Guess ceea ce este astazi, acest segment nu putea fi uitat, ei creeand mai multe modele pentru acest an, iara printre acestea se numara si Guess Jumbelina, un ceas de dama extrem de complex si cu un design special.

Guess Jumbelina este un ceas de dama sofisticat si confera un anumit stil si lux odata ce este pe mana dumneavostra, deoarece acesta tinde spre eleganta prin aspectul lui dar si prin designul bratarii.

De asltfel bratara este este elementul de baza al ceasului ea fiind realizata din otel inoxidabila ca si carcasa, dar in partea superioara si inferioara a ceasului bratara este construita din litera G dispusa aleatoriu si pe care regasim pietre semi-pretioase.

Carcasa ceasului masoara in diametru 28 de milimetri si are pe marginea lui aceleasi pietre semi-pretioase care se regasec si pe bratara.

Noul model de la Guess si anume Guess Jumbelina este rezistent la apa dar nu mai mult de 20 de metri si acest lucru este posibil datorita cadranului realizat din cristal antireflexiv dar si foarte rezistent datorita diametrului sau redus.

Cadranul este din obisnuitul alb pur, Mother-Of-Pearl, si are ca si indicatori doua bari din otel inoxidabil care arata orele cu ajutorul unor cifre romane. Noua gama de ceasuri ieftine oferite de Guess este completata de noul model Guess Jumbelina si are ca scop inregistrarea de noi recorduri in vanzari.

Cureaua noului model Guess Jumbelina este confectionata tot din otel inoxidabil iara pana in apropiere de ceas este alcatuite din zale mari care confera o mai buna stabilitate pe mana.

Pretul noului Guess Jumbelina este unul scazut in jurul la 100 de dolari si ofera o garantie de 11 ani la modelul care vine si cu o cutie de prezentare in care gasiti toate detaliile despre acest model.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu