miercuri, mai 23, 2012

Castigati bani cu programul de afiliere LADY'S


Programul de afiliere Lady’s permite unui afiliat sa obtina comision de la Lady’s pentru cumparaturile clientilor pe care i-a directionat.

Daca esti inscrisa ca client pe Lady's recomanda-ne familiei si prietenilor, si iti GARANTAM minim 10% din valoarea comenzilor primite de la afiliatele tale. Vei castiga de fiecare data cand acestea cumpara!

Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision care ajunge la pâna la 20% din cumparaturile clientilor nou introdusi, pe o perioada nedeterminata.

Care sunt beneficiile programului de afiliere Lady’s?
Programul este facut sa maximizeze profitul afiliatului!

Exista 5 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:
  • Nivel 1- 10%
  • Nivel 2- 5%
  • Nivel 3- 2.5%
  • Nivel 4- 1.25%
  • Nivel 5- 0.63%
Daca afiliatul aduce un client nou, el va acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 5.

Valoarea MAXIMA a comisionului pe care afiliatul il poate obtine din intregul cerc de clienti, este limitata la 20% din cumparaturile clientilor de la nivelul 1.

Activitatea de promovare trebuie sa fie indreptata in special catre nivelul 1. Spre exemplu, in situatia in care clientii de pe nivelul 1 au comenzi de 1000 lei, comisionul maxim pe care il puteti incasa in luna respectiva este de 200 lei, indiferent de cumparaturile facute de clientii de pe nivelele 2, 3, 4, 5 (adica 100 de lei de la nivelul 1, si inca maxim 100 de lei de la celelalte nivele).

Ce poti face cu acest bonus?
Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.

Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.

Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei. Trimite-ne o cerere de decont pe e-mail si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat.

Cum functioneaza programul afiliere:
In contul tau de client sectiunea Afiliere vei gasi un cod unic, si un link al tau. Oricine il acceseaza va fi directionat catre Ladys.ro in sectiunea de inregistrare. Odata inregistrat se va trimite 10% din valoarea comenzilor sale in contul tau, dupa ce comenzile sunt incasate.

Pe de alta parte, afiliatul este responsabil si de situatia in care clientul ce a comandat, nu ridica coletul cu comanda trimisa catre el. Daca o comanda nu este ridicata si vine retur la magazinul nostru, costurile postale/curierat aferente expeditiei si returului acelei comenzi se scad din bonusul afiliatului care a recomandat acest nou client magazinului nostru.

Cum poti trimite invitatiile de afiliere?
Poti trimite link-ul unic pe Facebook, messenger, forumuri, e-mailuri personale, bloguri sau situri, practic prin orice canal web. Oricine il acceseaza se poate inregistra ca afiliat direct al tau si iti va genera castig de fiecare data cand comanda.

Afiliatul poate deasemenea sa vada in contul sau detalii legate de numarul de clienti noi, cumparaturile acestora pe fiecare nivel, punctele de loialitate acumulate, precum si alte informatii utile.

Cum se calculeaza bonusul?
Lady’s are un sistem iT performant care ajuta afiliatul sa recruteze si sa urmareasca activitatea si bonificarea sa in sistemul de afiliere Ladys, cu maxima transparenta.

Bonusul este calculat automat de catre sistemul informatic pe care il detinem, iar procentul care iti revine se calculeaza raportându-se la valoarea comezilor inclusiv TVA.

Punctele de loialitate se pot plati doar pentru comenzile la care noi am incasat deja banii. Exista o perioada medie de 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda in site si momentul in care poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda.

Un client poate confirma rapid primirea si achitarea unei comenzi si astfel aceasta perioada de 14 zile se micsoreaza. Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului clientul are un cod unic pentru acea comanda, si cu acesta poate confirma imediat primirea si achitarea comenzii.

Cum vad bonusul incasat?
Informatia este disponibila in Contul tau de pe Ladys.ro

Pot recomanda Ladys.ro oricui, am o limita de afiliati?
Poti recomanda magazinul nostru oricui doresti, insa iti recomandam sa alegi doar acele persone pe care le cunosti si carora le-ai povestit despre produsele noastre. Nu incurajam SPAM-ul.

Am o limita de persoane pe care ii pot invita?
Nu exista o limita de afiliati directi si indirecti si nici limita a sumei ce poate fi incasata.

Poate Ladys.ro sa imi inchida contul de client?
Da, Ladys.ro isi rezerva dreptul sa dezactiveze un cont pentru mai multe motive dintre care mentionam:
  • Spamul. Promovarea fortata sau SPAM-ul este strict interzis. Orice cont pentru care primim cel mult 3 reclamatii va fi dezactivat fara o notificare prealabila. Bonusul acumulat va fi anulat si nu va mai putea fi folosit.
  • Inregistrare de utilizatori fictivi.
  • Comportament si achizitii frauduloase.
  • Multiple comenzi retur.
  • Orice alta situatie prin care ni se aduc prejudicii materiale si de imagine.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu