vineri, decembrie 03, 2010

Horoscop Scorpion 2011


Horoscop Scorpion - Caracteristici generale 2011

Cei nascuti in zodia Scorpion vor avea parte de un an plin, in care se vor confrunta si cu probleme, dar vor avea si realizari. Un domeniu spre care va trebui sa se indrepte cu insistenta atentia nativilor din zodia Scorpion este cel legat de sanatate. Mai ales daca au o suferinta cronica, este foarte posibil ca aceasta sa se acutizeze. N-ar fi exclus sa fie nevoie ca cei din zodia Scorpion sa se interneze sau sa faca ceva mai multe cheltuieli pentru imbunatatirea sanatatii. La serviciu, nativii din zodia Scorpion vor avea o perioada deosebit de agitata, vor dori sa isi schimbe locul de munca, dar nu este cazul sa ia o decizie fara o matura chibzuinta. in schimb, anul 2011 va fi unul excelent pentru relatia celor din zodia Scorpion cu partenerul de suflet. Dupa luna iunie, persoanele nascute in zodia Scorpion ar putea sa-si consolideze relatia cu acesta si chiar este posibil sa ia decizia de a se casatori. De asemenea, nativii din zodia Scorpion ar putea inregistra succese si in ceea ce priveste implicarea in activitati de parteneriat sau in tot felul de colaborari. Mare atentie insa caci orice reactie nechibzuita, orice vorba spusa la intamplare poate da peste cap echilibrul relatiei nativilor din Scorpion.

Horoscop Scorpion - Dragoste 2011

Inceputul anului va fi excelent in ce priveste capitolul dragoste pentru nativii din zodia Scorpion. Farmecul personal al acestora continua sa domine si oriunde merg cei din Scorpion, calitatile lor vor fi apreciate, mai ales de persoanele de sex opus. Daca pana acum nu au fost implicati intr-o relatie de dragoste, horoscopul le prevede nativilor din zodia Scorpion ca in luna ianuarie isi vor face o cunostinta care le va da foc inimii. Initiativele pe care le au in plan sentimental ar trebui sa fie puse in practica in aceasta luna, caci dupa aceea sansa lor in dragoste nu ii va mai urmari in aceeasi masura. Horoscopul anunta ca si luna aprilie va fi una deosebit de favorabila pentru nativii din zodia Scorpion in ceea ce priveste chestiunile sentimentale, entuziasmul va fi mare, iar sentimentele lor de dragoste deosebite.

Horoscop Scorpion - Cariera 2011

Horoscopul nativilor din Scorpion, anunta ca in 2011, luna cea mai favorabila realizarii obiectivelor este ianuarie. Nici dupa ianuarie 2011, nativii din Scorpion nu vor avea motive de nemultumire, caci Jupiter le va asigura un climat favorabil la serviciu. Horoscopul prevede unele neintelegeri si totodata cei din Scorpion pot fi barfiti de cineva in aprilie 2011. In a doua jumatate a anului 2011, horoscopul prezice o oferta interesanta de colaborare pentru cei aflati sub semnul zodiei Scorpion. Asadar 2011 va fi un an favorabil pentru cei din Scorpion, chiar daca horoscopul anunta unele hopuri in prima jumatate a anului.

Horoscop Scorpion - Bani 2011

In prima luna a anului 2011, horoscopul prevede pentru nativii din Scorpion, castiguri din activitati extra-profesionale. De asemenea, cei nascuti in zodia Scorpion pot castiga in 2011 din speculatii si jocuri de noroc, insa horoscopul nu anunta sume mari in aceste cazuri.Spre sfarsitul lunii ianuarie 2011, cei din Scorpion vor avea tendinta de a cheltui mai degraba decat de a economisi. Horoscopul prezice unele cheltuieli pe care cei aflati sub semnul zodiacal Scorpion trebuie sa la faca pentru imbunatatirea sanatatii, insa in 2011 se pot castiga sume importante si la serviciu. In a doua jumatate a anului 2011, horoscopul prevede ca partenerii de viata ai celor din Scorpion pot avea unele castiguri care sa consolideze bugetul familiei.

Horoscop Scorpion - Sanatate 2011

La inceputul lui 2011, horoscopul prevede ca nativii din zodia Scorpion vor fi protejati de Jupiter. In schimb in intervalul 27 ianuarie-14 iunie 2011, sanatatea le poate da serios de furca celor aflati in zodia Scorpion. Trebuie evitate neglijentele si pe parcursul lui 2011, cei nascuti in zodia Scorpion sunt nevoiti sa mearga des la medic, chiar daca uneori nu este cazul. Asadar horoscopul anunta ca prudenta ii poate ajuta pe cei aflati sub semnul zodiacal Scorpion, sa depaseasca eventualele probleme de sanatate din 2011. Horoscopul prevede ca sfarsitul anului se va dovedi la fel de bun, sau chiar mai bun decat inceputul lui 2011, pentru nativii din Scorpion.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu