vineri, decembrie 03, 2010

Horoscop Leu 2011


Horoscop Leu - Caracteristici generale 2011

Pentru zodia Leu se anunta o perioada in care nu va avea realizari deosebite, dar nici nu se va confrunta cu situatii extrem de dificile. Practic, in anul 2011 ar fi de preferat ca nativii din zodia Leu sa se implice cu precadere in finalizarea unor activitati incepute de mai mult timp. sansa ii va favoriza pe cei nascuti in zodia Leu, mai ales in prima jumatate a anului 2011, cand ar putea avea rezultate deosebite in activitatile intelectuale in care vor fi implicati. De asemenea, daca cei din Leu au de gand sa plece intr-o calatorie, lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine. De altfel, relatia cu strainatatea va fi deosebit de avantajoasa din toate punctele de vedere pentru nativii din zodia Leu. Dupa luna iunie, eforturile in plan profesional se vor bucura de aprecierea superiorilor ierarhici si n-ar fi exclus ca celor nascuti in zodia Leu sa li se dea noi responsabilitati. Daca doresc sa faca o schimbare in plan profesional, cu siguranta ca cei din zodia Leu nu vor duce lipsa de oferte. Intervalul iunie-iulie 2011 se va dovedi deosebit de favorabil pentru nativii din zodia Leu. in schimb, perioada iulie-octombrie le-ar putea aduce neplaceri in ceea ce priveste sanatatea.

Horoscop Leu - Dragoste 2011

Pentru nativii nascuti in zodia Leu, entuziasmul sentimental va creste considerabil in prima jumatate a anului. Cei singuri in dragoste ar putea cunostinta cu o persoana care se va ridica la nivelul exigentelor specifice pentru zodia Leu. De asemenea, este bine de stiut ca orice calatorie, chiar si iesirile in afara localitatii pot favoriza imbunatatirea relatiei de dragoste. Daca pana acum nu si-au prezentat partenerul familiei ar pute-o face in luna ianuarie cand sansa va fi de partea lor. Dupa luna iunie cei din zodia Leu vor fi tentati sa se implice intr-o aventura sentimentala pe care vor dori sa o tina departe de ochii curiosilor. Nu ar fi rau ca cei nascuti in zodia Leu sa se manifeste cu mai multa prudenta la capitolul dragoste.

Horoscop Leu - Cariera 2011

In prima jumatate a lui 2011, horoscopul anunta pentru nativii din zodia Leu, o perioada linistita la locul de munca. Nativii din Leu vor munci mult in 2011 chiar daca cei din jur nu vor observa acest lucru, iar in unele momente vor lipsi aprecierile. Incepand cu luna iunie a anului 2011, cei aflati sub semnul zodiei Leu vor straluci asa cum le place. Horoscopul anunta ca unele din proiectele lor vor capata contururi reale, iar cei din zodia Leu vor fi in centrul atentiei la serviciu, in 2011. Sefii nu vor ramane indiferenti la realizarile celor din zodia Leu si pot aparea propuneri pentru promovare. Asadar, pentru anul 2011, horoscopul carierei celor din zodia Leu intra pe o panta ascendenta si poate aduce si o promovare.

Horoscop Leu - Bani 2011

Conform horoscopului, luna ianuarie din anul 2011 se va arata deosebita pentru nativii zodiei Leu in ceea ce priveste situatia financiara. Daca pana in acest moment nu au avut un castig deosebit, horoscopul prevede posibilitatea ca in 2011 acesta sa apara in mod neasteptat pentru cei din zodia Leu. Lunile mai si iunie ale anului 2011 ar putea aduce pentru nativii zodiei Leu unele castiguri datorita activitatilor de colaborare. In rest, chiar daca vor avea parte de un echilibru bugetar, horoscopul anunta ca marile schimbari pe care le asteapta cei nascuti sub semnul zodiacal Leu, vor mai intarzia. Horoscopul 2011 ii indeamna la rabdare pe nativii din Leu, caci vor veni si beneficiile materiale.

Horoscop Leu - Sanatate 2011

In principiu se poate spune ca zona cea mai sensibila pentru nativii zodiei Leu, in anul 2011, va fi cea legata de aparatul urogenital. Horoscopul anului 2011 nu exclude posibilitatea nevoii de a face unele analize mai deosebite, dar pot fi increzatori caci sanatatea nu le va ridica probleme serioase nativilor din zodia Leu. In prima jumatate a anului 2011, horoscopul anunta de asemenea evidentierea calitatilor mentale a nativilor din zodia Leu si o stare psihica excelenta, aceasa sustinand-o si pe cea fizica. In intervalul mai-iunie a anului 2011 horoscopul prevede ca persoanele nascute sub semnul zodiacal Leu vor trebui sa manifesteze un plus de prudenta caci orice nglijenta in ceea ce priveste sanatatea ar putea avea repercusiuni nebanuite.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu