marți, februarie 16, 2010

Grepolis.ro, joc online lansat de InnoGames in Romania


Lansat pe 22 septembrie 2009 in varianta beta si disponibila la vremea respectiva doar in limba germana, Grepolis si-a facut intrarea in cursul serii de ieri si in Romania la grepolis.ro, fiind al III-lea joc online de strategie lansat in Romania de catre InnoGames GmbH, dupa triburile.ro si the-west.ro.

La Grepolis, incepi cu un mic polis (oras-stat din Grecia antica) si o mana de vajnici sabieri. Sarcina ta este sa iti transformi orasul intr-o infloritoare metropola mediteraneana, iar razboinicii intr-o armată redutabila. Drept urmare, nu trebuie doar sa iti dovedesti abilitatile ca intemeietor de orase, comandant militar si diplomat, ci sa intri in gratiile zeilor mitologiei grecesti. Zeus, Poseidon, Hera si Atena iti vor influenta soarta, impreuna cu numeroase creaturi mitice si minuni divine.

Patrusprezece cladiri, opt cladiri speciale precum bai termale, teatre si oracole, sapte unitati terestre, opt unitati mitice si opt unitati maritime iti pun la dispozitie un numar practic nelimitat de posibilitati si tactici intr-un sistem complex de batalii.

Mai multe detalii despre Grepolis puteti afla pe pagina Wiki a jocului.

Fun fact: lansarea a fost anuntata si pe Twitter: “Will Hagi, Stoichkov and Balakov join us? We have just started the Romanian version of Grepolis on http://www.grepolis.ro”. Stoichkov si Balakov? Normal. Doar avem capitala la Sofia!


Un comentariu:

  1. imi vand contu de grepolis,.,.intratzi pe okazii.ro si cautati vand cont grepolis

    RăspundețiȘtergere