joi, ianuarie 28, 2010

Gesturi prin care il atragi in pat!


Daca pudoarea iti intra si in dormitor, iar tu iti infranezi dorintele doar pentru ca ti-e jena sa-i spui partenerului ca il doresti, atunci clar trebuie sa prinzi curaj si sa faci o schimbare de atitudine.

Iata cateva mici trucuri care iti vor da mari satisfactii, la propriu, chiar si in situatiile in care monotonia a acaparat viata in doi.

Bling-bling!

Barbatii sunt foarte atenti la detalii! Mult, mult mai atenti decat sunt femeile, iar asta ar putea fi o explicatie plauzibila pentru cei care nu se dau in vant dupa sanii enormi! Daca tu nu te-ai epilat, dar crezi ca vei scapa basma curata, ei bine, nu e chiar asa...

Dar, sa presupunem ca tu esti gata aranjata si astepti ca el sa-ti dea un semn. Si nimic... In momentul acela, aminteste-ti in ce sertar ti-ai pus bratara de picior cu care defilai la mare acum cativa ani si poart-o!

Efectul nu are cum sa intarzie. Spune-i ca ai pus-o in joaca, arata-i-o, apoi pune-te nonsalant pe canapea langa el si admira-ti podoaba. I-a placut? Nu te mira, e simplu: barbatii sunt morti dupa gleznele femeilor!

Sa bem!

Sa presupunem ca nu ai o bratara de glezna si nu ai ce sa-i fluturi sub nas. OK. Toarna-ti un pahar de vin si ineaca-ti amarul! Am glumit, dar nu la partea cu vinul. Tu, cu un pahar de vin rosu in mana, savurand fiecare inghititura? Nimic mai senzual, crede-ne! Uite cum se trezeste dorinta in el. Pariem ca nu stiai ca vinul are si proprietati afrodiziace vizuale! Hehe...

Ce-i al tau e mai frumos pe mine

Pana si femeile se considera extrem de sexy atunci cand imbraca o camasa barbateasca, asadar barbatii sunt topiti dupa aceasta "combinatie" intre tine si obiectele lui vestimentare. Dar e valabil doar in privinta camasii. Bine, merge si cravata, dar acum tu trebuie sa ai un aer natural.

Si alege-o pe cea alba, transparenta. Spune-i ca e zi de spalat si nu ai avut altceva de imbracat. Si acum poti sa incepi in gand numaratoarea inversa: 5, 4, 3, 2, 1... Si simte-te in al 9-lea cer!

Sosete lungi

La camasa de mai sus poti asorta niste sosete lungi, comode, pufoase, lasate neglijent sa cada pe gamba si glezna. Cum ziceam, barbatii sunt topiti dupa picioarele femeilor. Joaca-te cu ele, stai in pozitie lotus langa el si va stii ca-l vrei si, astfel, te va dori! Incearca.

Lenjerie alba

Renunta la pijamalele cu care dormi. Cele cu desene animate, cu frunze de toamna sau carouri batranesti. Nu trebuie sa dormi nici in corset sau bikini cu portjartier, dar alege calea cea mai simpla si cea mai sexy! Un top alb, insotit de un sort alb il va pune pe jar.

Albul simbolizeaza si inspira puritate si curatenie. Ambele il dau gata pe mascul, deci nu te astepta sa adormi imediat odata ce te-ai urcat in pat imbracata asa.

Slip tanga

Slipul tanga este poate cea mai buna inventie pentru placerea barbatilor. Un snurulet asa mic si subtire ii poate distrage atentia de la orice altceva. Foarte bine! Dar uite un mod "elegant" de a transmite un mesaj: cand ajungi acasa de la munca, apleaca-te sa te descalti si lasa-i sa se vada cand el este in spatele tau, normal.

Crezi ca nu o sa functioneze acest truc? Ba, din contra, imaginea il va obseda pana cand te va duce in asternuturi.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu