luni, septembrie 28, 2009

Tunsori barbati, moda 2009 – Tendinte si sugestii frizuri par 2009 la barbati


Toate sugestiile pentru moda anului 2009 sunt in tendintele secolului trecut, actualizate pentru secolul 21. Acelasi lucru il regasim si in tunsorile barbatesti propuse pentru anul acesta.

Pentru 2009, stilul tunsorilor pentru barbati se imparte in doua categorii: acela al scolarului si acela al rockerului.

Stilul scolar este acela cu parul pieptanat lateral. Acest tip de tunsoare este usor de ingrijit si mentinere si nu necesita utilizarea de prea multe produse de par.
Dar in acelasi timp stilul rock este fara indoiala inspirat din secolul 20, de la adevarata lui origine din Marea Britanie.

De asemenea o tendinta pentru 2009 este si cea cunoscuta si sub numele de tunsoarea “George Clooney.” In principiu, efectul depinde de cum folosesti gelul pentru aranjarea parului.

Tendintele vin cu o varietate de lungimi, pentru ca fiecare om poate sa-si adapteze tunsoarea la forma sa de fata.
Cele mai frecvente tunsori sunt cele cu parul cazut pe fata, cu usor volum nu drept. Textura parului aduce cu expresia lui Julio Cesar, dar intr-o versiune 2009.

O alta optiune pentru tunsori, este acela a tunsorii clasice, celor inspirate de Cary Grant, Principele Eduard si Ducele de Windsor.

Daca aveti parul semi-scurt, acesta va ofera posibilitatea sa va schimbati coafura in functie de ocazie, daca participi la o ocazie sau daca pur si simplu mergi pe strada sau chiar si in functie de starea ta din ziua respectiva.

Pentru cei cu parul cret, nu exista mari schimbari pentru 2009, acesta purtandu-se la fel ca si pana acum, asa cum fiecare reuseste sa-l aranjeze mai bine si sa-i stea si bine.

Aveti mai jos mai multe tunsori cu par scurt sau semi-scurt, cu par ondulat sau drept, astfel incat sa va poata ajuta in a alege una care sa se potriveasca cu tipul de par si personalitatea voastra.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu