miercuri, aprilie 29, 2009

Politia nu a reusit sa-i aresteze pe hotii care i-au furat masina lui Becali, ca urmare a "unor scurgeri de informatii"


Cei trei infractori „scapati”, ieri-dimineata, printre degete de anchetatori au fost dati in urmarire generala. La ora inchiderii editiei, politistii scotoceau Capitala si Ilfovul in cautarea lor.

Potrivit unor surse judiciare, cei cinci membri ai gruparii Geamanu, pusi sub invinuire in dosarul „Becali”, sunt cercetati si in alte sase cauze instrumentate de politistii de la Furturi Auto. Unul dintre aceste dosare vizeaza furtul unui luxos BMW X5 al unui cetatean arab, „uitat” de proprietar cu cheile in contact. Fapta a fost comisa la scurt timp dupa furtul masinii lui Becali.

Alexandru Ilie, cunoscut ca Sandu Geamanu, a facut multa vreme legea in Bucuresti. Politistii i-au trecut insa cu vederea faptele de natura penala, intrucat il considerau pe interlop un colaborator pretios. Principalele „ajutoare” ale lui Geamanu au fost multa vreme fratii sai, Petre Ilie sau Petre Geamanu - incarcerat in Belgia - si Marian Ilie, zis si Marin Geamanu, aflat in Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o pedeapsa pentru tentativa de omor.

articol integral in Evenimentul Zilei

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu