vineri, februarie 13, 2009

Vrei ca parfumurile sa reziste mai mult?


Probabil ca toata viata ati cautat acel miros perfect. Poate ati cautat in diverse magazine, ati mirosit atatea recipiente, si ati pulverizat putin din ele pe inheietura mainii. Este un lucru obositor, dar macar v-ati gasit cel pe care l-ati dorit. Dar totusi, ati observat ceva. De ce dispare atat de repede mirosul? Poate parea ca irositi degeaba parfumul perfect. Astfel, pentru a nu irosi parfumul, si pentru a nu va simti frustrati, aceste sunt cai folositoare pentru a face parfumul sa tina mai mult, zi si noapte.

1. Controlati pielea. Inainte sa va dati cu parfum, spalati-va pielea. Dupa acesta, verificati pielea, sa nu aveti probleme care ar putea cauza un miros neplacut. Nu folositi nicioata parfumul pentru a ascunde mirosul corpului , pentru ca nu va functiona pentru mult timp si in curand mirosul corpului il va invinge pe cel al parfumului. De aceea, este important sa consultati un specialist cand este vorba de probleme de piele sau de mirosul neplacut al pielii, care ar putea diminua efectul parfumului. Cel mai important este sa verificati ca nu va este iritata pielea inainte de a va da cu parfum. Mirosul neplacut poate proveni din aceasta cauza.
2. Tineti minte ca parfumul nu este deodorant sau anti-transpirant. Acestea sevesc cauze diferite. Deci nu folositi unul in locul celuilalt. Sa va asigurati ca nu folositi parfumul in locul deodorantului. Daca va ingrijoreaza faptul ca mirosul deodorantului va fi mai puternic decat cel al parfumului, uitati de aceasta grija. Dimpotriva, deodorantele ajuta la evidentierea aromei parfumulu, prevenind mirosul nedorit al corpului.
3. Umiditatea prelungeste aroma parfumului. Poate nu ati stiut, dar parfumul funcioneaza cel mai bine intr-un mediu mai umed. Deci, inainte sa aplicati, controlati-va conditia pielii. Daca este uscata, este timpul sa o ungeti cu crema hidratanta, care ii va ridica umiditatea. Crema pe care o folositi trebuie sa aiba o aroma similara cu cea a parfumului.
4. Descoperiti punctele de presiune. Cele comune includ gatul, incheieturile mainii si dosul genunchilor. Inainte sa dati cu parfum, sa va asigurati ca sunt destul de umede, pentru ca aroma parfumului sa tina cat mai mult.
5. Tineti parfumul in locul potrivit. Asigurati-va ca parfumul este tinut intr-un loc nu prea rece si nu prea cald. In plus, asigurati-va ca recipientul este acoperit cu capacul corect, pentru a preveni evaporarea aromei.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu