marți, aprilie 01, 2008

Cum vezi cine este pe invisible - Yahoo Messenger


Pe langa cum afli parola la Yahoo ( :mrgreen: ), in ultimul timp primesc si cautari legate de : user onffline pe Yahoo mesinger, arata cine e invizibil Yahoo etc…

In mod logic, o persoana daca e conectata la YahooMessenger si sta pe invisible, inseamna ca nu are chef sa vorbeasca cu tine. Totusi, uneori trebuie sa sti macar daca acea persoana se ascunde intentionat de tine, asa ca, va voi spune si cum verificati daca este pe invisible sau nu, fara dubii!

1. Prima varianta este sa folositi Xeeber. E simplu, intrati pe site, introduceti in casuta id-ul de messenger al persoanei cautate, si va va afisa daca este online sau offline (invisible). Bonus, va arata si poza user-ului. :mrgreen:

2. A doua varianta este Invisible Scanner, care momentan vad ca este cazut. Functioneaza la fel ca Xeeber, va arata daca persoana respectiva este online sau offline. (invisible)

3. A treia varianta ar fi sa invitati persoana care aparent este offline intr-o conferinta pe YM. Daca userul chiar este offline, vei primi un mesaj care iti spune acest lucru. Daca nu se intampla nimic si nu primesti mesajul, inseamna ca persoana respectiva sta pe invisible, deci este intradevar online. Asta chiar ca e un bug important. (nu am testat varianta asta)

Personal prefer varianta 1, daca chiar am nevoie sa verific o persoana pe YM. Daca ma verificati pe mine si vedeti ca sunt pe invisible, e clar. Nu am chef sa vorbesc, nu e ca ma ascund!

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu