vineri, februarie 29, 2008

Tatuajele celebritatilor - intodeauna la moda


Sa fim sinceri, viata celebritatilor este mereu sub microscop. Orice fac sau nu fac, sunt mereu urmariti de mass-media si de public. De la viata lor personala pana la modul in care se imbraca, totul este examinat cu grija si raportat constiincios fanilor nerabdatori.

Deci, toate accesoriile pe care le poarta o celebritate se ridica rapid pe lista accesoriilor de moda, si devin chiar un obiect pe care fanii trebuie neaparat sa il cumpere. Sunt multe cazuri in care un star sau o starleta de cinema poarta o geaca intr-o anumita scena dintr-un anumit film, iar acea geaca se va vinde mai bine ca niciodata.

Aceeasi lucru se poate spune si despre tatuajele celebritatilor. Tatuatul trece intr-un plan total diferit dupa ce o celebritate isi face unul, deoarece simplul fapt ca o celebritate si-a facut un tatuaj inseamna ca acesta este extreme de la moda si foarte faimos. Exista rapoarte foarte cunoscute despre tatuajele celebritatilor, sau macar despre acelea care sunt expuse in locruri vizibile.

Celebritatile au ramas notorioase pentru talentul lor in modelarea tatuajelor. Aici este o lista cu niste celebritati care au tatuaje memorabile:

- Tatuajele Angelina Jolie: Aceasta actrita frumoasa tine langa ea un integ grup de tatuatori. Cele mai noi tatuaje sunt simbolurile longitudinii si latitudinii locurilor unde i s-au nascut copii adoptati. Este cunoscuta si pentru a fi avut un ‘tatuaj temporar’, depictand relatia cu Billy Bob Thornton, tatuaj pe care ulterior l-a sters cu ajutolur technicii laser, dupa ce relatia celor doi s-a sfarsit.

- Tatuajele Britney Spears: Desi viata ei profesionala nu este nimic ca si a Angelinei, si aceasta starleta pop are o multime de tatuaje. Printre ele se numara un inger mascul, o margareta minuscula si un fluture care paraseste vita-de-vie. Ea are si simbolul chinez al misterului in partea inferioara a torsoului.

- Tatuajele Norah Jones: Descendenta indiana Norah Jones are si ea niste tatuaje interesante, precum un mic trandafir pe calcaie si un dracusor mic si rosu putin mai jos de linia de bikini.

- Tatuajele Jenna Jameson: Starleta de filme pentru adulti are o colectie de tatuaje in locuri mai extreme. Unul dinre acestea este tatuajul ‘spargator de inimi’ de pe fesa, precum si o floare pe calcaie.

- Tatuaje Christina Aguilera: Si aceasta cantareata s-a impodobit cu tatuaje, avand o floare pe incheietura mainii stangi, ‘Xtina’ pe gat, precum si o forma necunoscuta pe interiorul antebratului stang.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu