vineri, septembrie 29, 2006

Furia "alb-rosie"


Spiritul ofensiv a facut o noua victima in Stefan cel Mare. Tunarul Niculescu - o dubla, Danciulescu si Adrian Cristea - gol la un minut dupa intrarea pe teren, sunt inspiratiile antrenorului Rednic. Cine opreste "haita"?

Cronologie

Debut perfect pentru Dinamo in returul cu echipa elena - Claudiu Niculescu inscrie din lovitura libera (min12). Drumul este deschis larg spre grupele Cupei UEFA...

Prima perioada se incheie cu 1-0; la reluare, Rednic efectueaza o schimbare dubla - intra Catalin Munteanu si Adrian Cristea. Inspiratie pentru antrenorul dinamovist - Cristea ridica scorul la 2-0, min 47, cu un sut din afara careului.

Eroare uriasa a portarului Gaev - nu poate prinde o minge sosita chiar pe centrul portii, dintr-o lovitura libera. 2-1, Paviot, minutul 51.

Gaev se revanseaza 10 minute mai tirziu cind scoate din vinclu un balon pe care scria 2-2. In secventa urmatoare, grecii solicita un penalty. Fara succes.

Danciulescu risipeste ultimele emotii si sprinteaza inspirat in spatele defensivei elene. Formalitate, 3-1, min 79.

La 3 minute distanta, Niculescu loveste in stilul sau preferat, sut din alergare, din afara careului. Xanthi s-a prabusit definitiv: 4-1 pentru Dinamo.

Ambianta

Suporterii au avut un entuziasm dublu - in peluza, la galerie, a venit si noul star al echipei Ze Kalanga, indisponibil pentru jocul retur cu Xanthi.

Fortele de ordine au controlat spectatorii cu minutiozitate pentru a impiedica aparitia vreunei torte - ieri, Dinamo a fost amendata de UEFA pentru ca fanii au aprins torte la jocul cu Beitar Ierusalim.

Dinamo: Gaev - Blay, Moti, Radu Stefan, Lucian Goian (46 Adrian Cristea) - Denis Serban (46 Catalin Munteanu), Margaritescu, Pulhac - Cl Niculescu, Danciulescu, Ganea (68 Ropotan).

Declaratii

"A fost Dinamo mai buna sau Xanthi prea slaba? Nu stiu... S-a jucat. Si in seara asta, am dat gol repede, apoi am fost neinspirati. In a doua repriza ne-am dat drumul la joc".
Ionel Danciulescu

"Dedic acest succes lui Giovani Becali care trece printr-o perioada mai delicata si colegului Cosmin Pascovici".
Claudiu Niculescu

Giovani Becali se afla internat in spital din cauza unor probleme cardiace.

Rezultate suprinzatoare din primul tur al Cupei UEFA

Mlada Boleslav - Olympique Marseille 4-2, in tur 0-1.
Meciul a avut o desfasurare dramatica - francezii au condus cu 1-0 si 2-1. Cehii de la Boleslav au intors in ultimele 10 minute, iar golul calificarii a fost reusit in min 90, Sedlacek...

Nancy - Shalke 04 3-1, in tur 0-1
Atacantul lui Shalke, Asamoah a suferit o dubla fractura, tibie si peroneu, la citeva minute dupa introducerea sa in joc.

Odense - Hertha Berlin 1-0, in tur 2-2

HotNews.ro, Adrian Soare, 28 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu