joi, septembrie 21, 2006

Cetelem IFN ataca piata cardurilor de credit


Cetelem IFN, unul dintre liderii sectorului creditelor de consum din Romania a anuntat miercuri lansarea unui card de credit MasterCard, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Cardul este in lei, cu acceptare internationala in retelele de comercianti si ATM, dobanda pentru utilizare este de 25% pe an, perioada de gratie este de pana la 45 de zile iar comisionul pentru tranzactii la comercianti este de 0%.

"Prin folosirea cardului de credit clientii nostri devin membri ai familiei de utilizatori de carduri emise de Cetelem in intreaga lume, familie ce numara pana acum peste 18 milioane de persoane", a declarat Philippe Foursy, Director General al Cetelem IFN.

Obiectivul Cetelem Romania este de a oferi clientilor sai prin cardul de credit un program de fidelizare atat prin intermediul facilitatilor din reteaua acceptatoare proprie AURA cat si prin cardurile co-branded pe care le va lansa impreuna cu partenerii sai.

Pe piata creditelor de consum din Romania, Cetelem IFN detine o cota de piata de 20%. Preluarea societatii Credisson de catre Cetelem a avut loc in mai 2005. Cetelem este filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si numarul 1 in furnizarea de credite de consum din Europa Continentala.

Pe parcursul celor 3 ani de activitate, Cetelem IFN SA a oferit finantare unui numar de 1.000.000 de persoane, in valoare de peste 330 de milioane de euro. Societatea este activa printr-o retea de 1000 puncte de vanzare si are peste 800 de angajati.

HotNews.ro, A.V., 20 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu