miercuri, august 16, 2006

Topul mostenitoarelor


Frumoase si capricioase, suferind adesea de grandomanie, dar mai cu seama bogate ar fi descrierea sumara a mostenitoarelor de top. Cea mai ravnita dintre ele este Ivanka Trump, fiica de 24 de ani a magnatului american Donald Trump. Si nu doar pentru ca este tanara, inteligenta si chiar culta (a absolvit cu "magna cum laudae" Universitatea din Pennsylvania).

Ceea ce o face "irezistibila" este imperiul financiar pe care-l are in spate, atat de bogat incat ii permite sa glumeasca pe seama banilor ei.

Chiar daca nimeni nu a crezut-o vreodata, fraza rostita de ea "fac pe manechina pentru a-mi plati taxele scolare" a devenit faimoasa. Potrivit revistei "Forbes", ea este in fruntea listei celor zece mostenitoare care sunt si cele mai frumoase si mai senzuale din lume, iar cine va avea norocul sa le ia de neveste isi va baga in casa o mina de aur, sustine "La Stampa".

Ivanka, actualmente vicepresedinta marii agentii imobiliare aflate in mainile societatii tatalui ei, "Trump Organization", a intrecut-o pe Paris Hilton, pana in prezent regina indiscutabila a vietii sociale de elita, mostenitoarea lantului hotelier omonim. Numele sau figureaza printre cele mai accesate pe internet, iar o aparitie intr-un show televizat ii aduce un milion de dolari.

Blonda cu pretentii de diva si-a castigat popularitatea in urma unor scandaluri, dar in ultima vreme manifesta ambitii serioase in muzica si film.

Pe locul trei se afla Julia Louis-Dreyfus, 45 de ani, fiica mai mare a milionarului francez Gerard Louis Dreyfus, cunoscuta in special pentru rolul Elaine din serialul Seinfeld: actrita de succes, este una dintre protagonistele programului TV american "Arrested Development".

Pe locul al patrulea, Anna Anisimova, 21 de ani, fiica regelui rus al aluminiului. A inceput sa lucreze ca manechin si sa duca o viata mondena, dar cand, in vara anului 2004, tatal ei a inchiriat o casa in zona Hamptons, pentru suma de 550.000 de dolari, Anna a inceput sa apara in revistele de scandal rusesti. A urmat cursuri la New York University.

Azi lucreaza in domeniul imobiliar si declara ca vrea "sa construiasca un imperiu si sa preia controlul asupra orasului".

Evenimentul Zilei, 10 aug 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu