duminică, mai 28, 2006

Si totusi, vine Shakira !


Concertul din Romania al cantaretei columbiene Shakira va avea loc pe 18 iulie, la Timisoara, au anuntat organizatorii Emag!c Entertainement si Vodafone Romania, infirmand zvonurile potrivit carora artista si-a anulat spectacolul. Acest eveniment urmeaza concertului deja anuntat al trupei Depeche Mode, care va avea loc in Bucuresti, pe 23 iunie 2006.

Organizatorii se asteapta ca primul concert al Shakirei in Romania sa devina cel mai ''fierbinte" eveniment al acestei veri.

''Suntem foarte bucurosi sa sustinem o serie de evenimente senzationale, cum sunt concertele Depeche Mode si Shakira. Am facut eforturi substantiale pentru a aduce un artist de talie internationala intr-un alt oras decat Capitala. In continuare, exploram posibilitatea de a oferi noi evenimente incitante si in alte orase ale tarii", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

Concertul din Romania al Shakirei va fi avanpremiera turneului sau mondial, acesta fiind primul spectacol din Turneul Shakira 2006, si este parte a turneului mondial prin care artista isi promoveaza ultimele sale albume ''Fijacion Oral, Vol. 1" si ''Oral Fixation, Vol. 2".

Zvonuri infirmate

O stire aparuta miercuri seara pe postul de televiziune Pro TV, care anunta anularea spectacolului, i-a alarmat pe fanii romani ai artistei. Reporterii postului l-au citat ca singura sursa pe consilierul judetean Alin Popoviciu, care a informat ca spectacolul se anuleaza pe motiv ca Shakira se teme de atentate, iar faptul ca presa a descoperit unde va locui ii pune viata in pericol.

Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliul Judetean Timis, a confirmat si el ca evenimentul va avea loc.

Evenimentul Zilei, 26 mai 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu