joi, martie 02, 2006

Zoltan Moga si muzici cu personalitate


Zoltan Andras a fost numit "presedintele" muzicilor cu personalitate la CITY FM. Functia va fi preluata sambata, 4 martie, incepand cu ora 14:30, onorurile fiind pregatite de veteranul Lucian Moga. Evenimentul va fi transmis si pe Internet, la http://www.cityfm.ro, fiind de asemenea reluat, marti de la 23:00.

Stilul "Sarmalelor reci", fara limite impuse, s-a facut recent simtit prin melodia lansata sub titlul de "Adrian Basescu".

Meniul cu muzici alese nu se limiteaza la "Sarmalele reci", ci mai contine: "Pink Floyd", "Paul Mc Cartney", "Queen", "Men at Work", "Sting", "R.E.M", "Tears for Fears", "The Cure" samd. Emisiunea se va deschide precum aparitia "Sarmalelor" pe 15 decembrie 1993, la "Teatrum Mundi", Zoltan Andras urcand la microfon cu atitudinea omului relaxat.

In urma cu mai bine de 12 ani, un grup de muzicieni de jazz si jazz-rock si de oameni din media au refuzat sa mai incalzeasca sarmalele.

Pe atunci "oamenii erau mult mai activi sufleteste - aveau opinii - erau mult mai impulsivi, ieseau in strada imediat cand nu le convenea ceva, aveau clar stabilit albul si negrul si se situau foarte clar fata de aceste doua culori". Zoltan continua "era foarte simpla lumea de-atunci, mult mai simpla decat astazi".

Chiar daca la inceput nu s-au asteptat sa obtina bani din muzica, totusi la putin timp de la debut au inceput sa castige. Ba mai mult, au cantat si la nunti.

La CITY FM, veti afla cu siguranta, o multime de lucruri noi despre "Zoli", in ce proiecte si campanii a fost si este implicat, pe unde au mai cantat si cum percepe publicul din 2006.

CITY FM, 03 mar 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu