miercuri, martie 01, 2006

Gigi Becali, tentat sa cumpere Dinamo !


Finantatorul din Ghencea a declarat, mai in gluma, mai in serios, in cadrul emisiunii "ProSport Show" de luni-seara, ca ar vrea sa puna mana pe clubul din "Stefan cel Mare".

"Acum, ca a plecat Giovani (n.r. Ioan Becali) de la club, voi cere Finantelor si lui Sebastian Bodu executarea silita a gruparii dinamoviste si scoaterea la vanzare a celor 80% din actiuni. Le voi cumpara eu, ca si asa nu mai am nici o treaba cu Steaua, in schimbul a opt milioane de euro. A vazut toata lumea ca pentru Dinamo nu exista un tratament egal cu al celorlalte cluburi datorita relatiei lor cu Ministerul de Interne", a atacat Becali , care continuat: "Am glumit. Cum credeti ca as putea face acest lucru? Mi-as pune in cap prea multa lume".

Maybach-ul, reparat pe 40.000 de euro

Gigi Becali a dezvaluit faptul ca inca se judeca cu o firma din Elvetia in urma unui contract semnat acum opt ani de vechea asociatie, prin care clubul primea in schimbul cedarii drepturilor tv ale meciurilor din cupele europene suma de 10.000 $ pentru o partida jucata.

De asemenea, finantatorul Stelei nu a uitat sa il atace subtil nici pe vicepremierul George Copos. "Ati vazut unde a stat Traian Basescu cand a fost pe Giulesti, la intalnirea Rapid - Hertha? Patru randuri mai sus. Pe cand la mine, la meciul Stelei, a venit, ne-am salutat, ne-am pupat si am privit meciul impreuna", s-a laudat latifundiarul din Pipera.

La sfarsitul lunii ianuarie, Becali a fost implicat intr-un accident rutier in zona Pipera, in urma caruia Maybach-ul, care i-a fost avariat destul de serios, a fost trimis la reparatii in Germania. "Masina e gata. Costul reparatiei e de 40.000 de euro", a declarat finantatorul Stelei. Cu 40.000 euro poate fi achizitionat un Volvo S-60, un BMW X3 full option, un Peugeot 407 sau cinci Loganuri full optinon.

Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu