miercuri, februarie 22, 2006

Cardul de fidelitate Help Net promite un mare succes


Cardul de Fidelitate Help Net ofera o reducere de 5 % pentru orice produs achizitionat din farmaciile Help Net, exceptie facand retetele compensate. 5% din cifra de afaceri estimata pe 2006 de Help Net Farma inseamna peste 2 milioane de Euro care vor intra in buzunarele clientilor fideli.

La aceasta suma se adauga costul cardurilor propriu-zise, a campaniilor de informare, diverse activitati publicitare, care depaseste 250.000 de Euro. Se estimeaza ca numarul de clienti posesori de Carduri de Fidelitate Help Net in 2006 va fi de peste 700.000. Acestia se vor bucura de o recompensa pe masura alegerii lor atat din punct de vedere economic, cat si al serviciilor de consiliere oferite.

Help Net va demara in februarie cea mai spectaculoasa Campanie de Beauty dedicata femeilor in aceasta primavara. Pana pe 25 martie, clientii fideli Help Net se vor bucura de reducerile importante de pana la 30% pentru produsele de infrumusetare pe baza Cardului de Fidelitate. Avantajul economic este dublat de sedinte de make up gratuit si consiliere pe teme de frumusete desfasurate in farmaciile Help Net selectionate.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu