marți, februarie 21, 2006

2.700 de burse de studii online gratuite MBA - Premium lansate de AcademiadeAfaceri.ro


AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi programul de burse de studii online gratuite Business.Europe'2007 - MBA Premium prin care ofera celor care doresc sa se perfectioneze sau sa se dezvolte profesional, peste 2.700 de burse de studii online gratuite in domeniul afacerilor grupate sub forma unui program MBA format din cursuri practice disponibile pe site-ul www.academiadeafaceri.ro.

Persoanele interesate sa isi dezvolte o cariera in domeniul afacerilor, cat si IMM-urile care doresc sa isi perfectioneze angajatii, pot sa se inscrie la una din cele 1.500 de burse de studii Business.Europe'2007- MBA Premium in cadrul careia vor urma un program gratuit tip M.B.A.(Management and Business Administration) care contine cursuri practice tip Premium de Marketing General , Comunicare in afaceri, Management Strategic, Promovare si publicitate, Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale si Managementul Resurselor Umane. Criteriile de admitere sunt gradul de motivatie personala si obiectivele profesionale pe termen mediu ale cursantului.

Ca element de noutate pentru anul 2006, AcademiadeAfaceri anunta introducerea unui sistem profesionist de management al relatiilor cu cursantii bazat pe consultanta si asistenta telefonica si online prin intermediul unei aplicatii specializate si serviciului de mesagerie instantanee. Noul sistem este bazat pe protocoale de comunicare special concepute care se bazeaza pe cultivarea unei relatii apropiate cu cursantii, oferirea de metode flexibile si personalizate de invatare, avandu-se in vedere crearea unei comunitati viabile de interschimb informational.

Printre cursantii reprezentativi care au ales cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala din domeniul afacerilor oferite de AcademiadeAfaceri.ro se numara functionari din Ministerul Finantelor, consilieri din cadrul Ministerului Justitiei si Ministerului Sanatatii, prefecti, magistrati, directori si functionari ai companiilor bancare, persoane cu functii de conducere din cadrul societatilor comerciale private pana la simpli angajati, persoane aflate in cautare unui loc de munca sau studenti. Acest lucru demonstreaza rolul deosebit de important pe care l-a avut AcademiadeAfaceri.ro in mediul educational romanesc in anul 2005.

sursa: comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu