miercuri, ianuarie 25, 2006

Gigi Becali a fost lovit cu TIR-ul


Maybach-ul finantatorului din Ghencea a fost accidentat de un camion la Pipera, iar bodyguarzii lui Becali au fost la un pas sa-l acroseze pe soferul

TIR-ului.In plina coliziune verbala cu Vadim Tudor, Gigi Becali a avut parte, marti noaptea, in jurul orei 1.00, de un alt incident neplacut.

Aflat la volanul Maybach-ului, pe soseaua Pipera, finantatorul din Ghencea a fost lovit de un TIR care circula in acelasi sens, condus de Mircea Peteanu (46 de ani). Acesta a dorit sa execute virajul spre dreapta, dar nu s-a asigurat inainte, astfel ca a acrosat Maybach-ul lui Gigi Becali, care se afla pe prima banda.

Ambele autovehicule au fost avariate, insa nici unul dintre cei doi soferi care au fost testati si cu aparatul etilotest - verificarea demonstrind ca nu consumasera alcool - nu a suferit leziuni. Conform insa declaratiilor lui Gigi Becali, incidentul s-ar fi putut termina foarte prost pentru soferul TIR-ului. "Eu eram cu o masina de bodyguarzi in spate si cu alti doi in masina. Si astia au sarit la el, dar am intervenit eu", a afirmat patronul Stelei pentru InfoPro, precizind ca va trimite masina in Germania, pentru reparatii.

Pe de alta parte, Gigi Becali a mai avut, pina acum, destule incidente la volanul Maybach-ului sau. L-a lovit in parcarea de la Marriott, cind inca avea biroul in acest complex, zvonurile fiind ca nu avea asigurare, iar pagubele ar fi fost in valoare de aproape zece mii de euro.

De asemenea, coloanele oficiale par sa-i fie pe plac lui Gigi Becali. In urma cu doi ani, el a depasit o coloana oficiala, in care se afla numarul doi din MAI, Toma Zaharia, care insotea mai multi diplomati straini. A mai depasit o coloana de masini aflata la bariera, in Pipera, si, in urma cu citeva luni, a fost amendat pentru ca nu purta centura de siguranta. Cauza reala a acestei din urma amenzi pare sa fie aceea ca a incercat sa se lipeasca de coloana oficiala a presedintelui Basescu, pentru a evita aglomeratia din Capitala.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu