Altex a inregistrat in 2005 vanzari peste asteptari la gama de calculatoare Davio. Astfel in magazinele Altex si Media Galaxy s-au vandut peste 60.000 de calculatoare Davio, cu o medie de 275 de unitati vandute pe zi. Decembrie a adus un nou record in ceea ce priveste vanzarile Davio, pe 22 decembrie acestea atingand 634 de sisteme vandute. Conform estimarilor companiei, Davio detine in prezent o cota de peste 30% din piata locala de retail de calculatoare.
Davio Media Center
Calculatoarele Davio au fost lansate pe piata in toamna anului 2004 si sunt produse de Complet Electro Serv, companie a grupului Altex, adresandu-se tuturor categoriilor de utilizatori. Marca a fost dezvoltata tinandu-se cont de optiunile clientilor si se remarca prin calitatea garantata a componentelor, precum si prin configuratiile ajustate in functie de nevoile consumatorilor. Gama de computere Davio cuprinde 12 configuratii, destinate tuturor tipurilor de utilizatori: incepatori, utilizatori de aplicatii office, pasionati de jocuri si aplicatii multimedia si, nu in ultimul rand, pentru toti cei care doresc sa aiba un calculator performant.
In luna mai a anului trecut, marca Davio s-a imbogatit cu un nou membru, Davio Media Center, primul sistem home entertainment integrat. Davio Media Center reprezinta una dintre ultimele noutati in materie de produse multimedia lansate pe piata romaneasca si inglobeaza cele mai performante facilitati oferite de tehnologia digitala, puse la dispozitia utilizatorilor direct pe ecranul televizorului de acasa si accesate prin intermediul unei singure telecomenzi.
La inceput de an, magazinele din retelele Altex si Media Galaxy au pregatit oferte speciale la sistemele Davio, precum: Davio Sistem Office, cu procesor Intel Celeron si soft antivirus BitDefender cadou, este disponibil in reteaua Media Galaxy la pretul de numai 999 RON (9.990.000 ROL), in timp ce sistemul Davio Gamer V3, cel mai bine vandut model al gamei, cu procesor AMD Sempron 3000+, memorie de 512 MB si soft antivirus BitDefender cadou, este disponibil in reteaua Altex la pretul de doar 1.599 RON (15.999.000 ROL).