vineri, septembrie 22, 2017

Decoratiuni pentru living, cu canapele extensibile Modela


Interiorul sufrageriei iti confera o stare de confort sporita, cu o diversitate de canapele extensibile Modela. Eleganta si spiritul practic se imbina cu succes in aceste corpuri de mobilier de o frumusete atragatoare. Detaliile cu printuri florale sau modelele abstracte se fac remarcate indiferent de camera aleasa pentru decorat.

In functie de spatiul din camera de amenajat, canapeaua poate fi de dimensiuni reduse (de o persoana) sau mari (de doua sau trei persoane). Avand la baza ideea de comoditate si de relaxare, aceaste piese de mobilier sunt realizate din material buretat si pe sistem cu arcuri.

Modela pune la dispozitie o gama larga de canapele extensibile in culori catchy, cu un design modern.

Liniile simple si de efect lasa la vedere rafinamentul acestora, oricare ar fi nuanta dominanta sau materialul din care sunt realizate. Canapelele office din piele raman in topul preferintelor designerilor pentru spatiile de intalnire, sau salile de receptie.

Pentru casa, canapelele extensibile din material textil sunt cele mai indicate. Moi si placute la atingere, acestea completeaza perfect decorul, economisind mai mult spatiu.Cu o simpla miscare, noile canapele extensibile de la Modela, se transforma intr-un pat spatios.

Prevazute cu o cutie dubla pentru depozitare, acestea ofera un loc in plus pentru aranjarea lenjeriilor de pat sau a pernelor.

Utile si usor de montat, canapelele cu sistem de extindere sunt de un real ajutor in camerele cu spatiu restrans. Fara sa fie nevoie de alte accesorii, cu acestea iti poti intregi decorul din living sau dormitor, cat ai clipi. Un model popular este dat de canapeaua Alpha pentru doua persoane.

Nuantele fresh de violet, roz si alb aduc o nota de veselie si un aer sofisticat. Alaturi de o masuta de cafea alba si draperii colorate in acorduri de violet regal, camera va prinde viata.
Densitatea medie a canapelei face ca salteaua sa fie extrem de comoda, avand un design ergonomic ce sustine spatele intr-o postura relaxata.

Tot din gama de canapele extensibile, si acest model de canapea extensibila clasica este la mare cautare. Culoarea atragatoare de rosu intens se potriveste perfect in camerele simple, albe. Croiala rotunjita a cotierelor este un element pastrat de la piesele de mobilier vintage, ce innobileaza orice casa.

Cu un set de perne dehusabile, canapeaua invita membrii familiei la ore de relaxare si socializare, intr-un cadru intim. Usor de intretinut, aceste canapele extensibile de la Modela sunt alegerea cea mai inspirata pentru decoratiuni interioare unice si atragatoare!

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu