marți, ianuarie 31, 2012

Ziua Indragostitilor: Idei de cadouri romantice pentru persoana iubita de Ziua Indragostitilor


Cu toate ca ziua indragostitilor, Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata foarte multi dintre romani o celebreaza pe aceasta decat pe cea cu traditie romaneasca, Dragobetele. Indiferent insa pe care dintre cele doua alegi sa o sarbatoresti, ziua indragostitilor poate fi una memorabila daca alegi sa faci un cadou deosebit persoanei iubite tie.

Te intrebi ce cadouri sa faci de Valentine’s Day? Ce poate fi mai frumos decat sa incerci sa faci niste gesturi romantice care sa-ti surprinda cu adevarat persoana iubita. Aceste gesturi pot fi cele mai frumoase cadouri pe care ar putea sa le primeasca cel sau cea caruia i le vei face.

Voi incepe cu cei care sunt suparati in aceasta perioada si nu stiu cum sa faca sa-si ceara iertare si sa se impace persoana iubita. Ziua Indragostitilor poate fi cel mai bun prilej de impacare. Alege sa-i trimiti un mesaj frumos si simplu, alaturi de un trandafir rosu si ai toate sansele ca Ziua Indragotitilor si zilele care vor urma sa le petreci alaturi de iubit/a. Un gest romantic venit intr-o astfel de zi a dragostei va face minuni!

O alta idee romantica este sa incepi din 1 Februarie sa-i trimiti iubitului/ei cate un mic cadou (o floare, un mesaj de dragoste). Ii spui ca asa vezi tu sa celebrezi luna dragostei. Iar in ziua de 14 februarie fa ceva cu totul romantic. Ofera-i de exemplu o cina romantica si o bijuterie inscripionata cu numele voastre si mesajul „te iubesc”.

Ofera-i un catelus sau pisicuta. Cumpara un cos incapator si pune in el mai multe jucarii de plus, catelusi si pisicute si amesteca printre ele micul tau cadou viu.

Pentru ca cei indragostiti sigur isi aduc aminte prima lor intalnire, ofera-i ocazia sa-si aminteasca de aceasta. Va fi un moment emotionant pentru amandoi sa mergeti in locul unde v-ati intalnit prima data.

Cam acestea ar fi cateva idei romantice pentru indragostiti, pe care le pot face de Ziua Indragostitilor si pentru ca stiu ca printre voi sunt multi romantici, daca vreti ne puteti impartasi din ideile voastre.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu