miercuri, iunie 30, 2010

PokerStars MicroMania - Joacă poker online pe mize mici


Pregăteşte-te pentru MicroMania – o întreagă lună dedicată celor mai mici jocuri de la PokerStars.

Dacă eşti jucător pe mize micro, atunci te aşteaptă ceva special în acest iulie.

Avem beneficii VIP îmbunătăţite, turnee cu valoare adăugată, calificări la evenimente live şi chiar oferte de bonus la depunere!

Dă click pe link-urile de mai jos pentru a sări la tipul tău preferat de joc sau derulează în jos pentru a vedea toate informaţiile de care ai nevoie.


Bonusuri

Dacă încă nu ai experimentat excitanta lume a jocului pe bani reali, atunci acesta este cel mai potrivit moment pentru a face prima ta depunere. Foloseşte codul 'MANIA' şi vei primi bonusul la primă depunere de 100% de la PokerStars, în limita a $600. De asemenea, vei mai primi şi un bilet gratuit de $1,10 care-ţi oferă intrarea în oricare dintre evenimentele speciale de $1,10 listate pe această pagină.

Şi jucătorii pe bani reali deja existenţi pot participa! Fă o depunere cu codul 'MICRO' şi vei primi pe loc acelaşi bilet de turneu MicroMania de $1,10.

Depunerea minimă la PokerStars este de doar $10 şi avem multe metode facile de depunere dintre care poţi alege. Biletul tău de turneu MicroMania va expira la sfârşitul lunii iulie, aşa că nu uita să-l foloseşti odată ce-ai făcut depunerea care te califică.

Jocuri cash

Joacă în jocurile noastre cash pe mize micro de acum şi până pe 31 iulie şi vei primi cel puţin 50% mai multe recompense VIP! Pentru fiecare dolar din rake-ul colectat la mesele cash, 10 VPP (VIP Player Points ) vor fi creditate la masă - mai mult decât rata obişnuită de 5,5 VPP pentru 6-Max şi 6 VPP pentru jocurile pe bani reali. Jocurile noastre pe euro vor oferi 12,5 VPP pentru un euro de rake, în loc de obişnuitul 8 - 8,5 VPP.

Aceasta înseamnă că vei câştiga FPP-uri (Frequent Player Points) mult mai repede şi tu îţi vei elibera bonusurile aflate în curs de eliberare aproape de două ori mai repede!

Această ofertă se aplică tuturor jocurilor No Limit şi Pot Limit pe bani reali până la şi inclusiv de $0,05/$0,10 şi tuturor jocurilor Fixed Limit până la şi inclusiv de $0,10/$0,20.

Turnee Multi-Table

Pe întreaga durată alunii iulie, patru turnee No Limit Hold’em de $1,10 se vor derula în fiecare zi – toate cu $1.000 adăugaţi! Acestea sunt numite MicroMania Specials şi au loc la următoarele ore: 10:20 ET, 13:20 ET, 19:20 ET & 22:20 ET.

Pentru a localiza evenimentele, du-te în tab-urile 'Turneu' şi 'Special' din lobby-ul PokerStars. De asemenea, le poţi căuta deschizând Filtrul de turnee şi scriind MicroMania în câmpul de căutare.

Turnee Sit & Go

Turneele Super Sit & Go MicroMania de $1,10 se vor derula în perioada 1-31 iulie. Câştigă unul şi vei primi o parte din $100.000! Fondul de premii va fi împărţit între toţi jucătorii care câştigă un Super Sit & Go MicroMania în iulie, creditările fiind făcute până pe 2 august.

Iată cum funcţionează - dacă există 12.650 de câştigători de Super Sit & Go-uri MicroMania în iulie, fiecare câştigător va primi o parte de $7,91 ($100.000 / 12.650) din fondul de premii.

Sit & Go-urile MicroMania vor fi turnee No Limit Hold’em de 50 de jucători. Poţi juca în oricâte turnee doreşti, dar vei putea lua doar o parte din fondul de premii de $100.000.

Evenimente live

Poate fi o lună de promoţii pe mize mici, dar aceasta nu înseamnă că vom uita de evenimentele cu buy-in mare! În fiecare duminică din iulie vor fi turnee de calificare speciale cu valoare adăugată pentru următoarele:
  • 4 iulie – LAPT Florianopolis

  • 11 iulie – NAPT Los Angeles

  • 18 iulie – EPT Londra

  • 25 iulie – Eveniment Principal WCOOP
Aceste turnee vor avea loc la 14:20 ET în tab-urile 'Evenimente' şi 'Special' din softul PokerStars. Le poţi găsi rapid dacă scrii MicroMania în Filtrul de evenimente. Înscrierile sunt deschise, aşa că ia-ţi locul chiar azi.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu