miercuri, februarie 03, 2010

Avatare Valentine’s Day originale – Poze noi de Sfantul Valentin pentru mess


Avatare Valentine’s Day originale – Poze noi de Sfantul Valentin pentru mess

Dragostea este cel mai frumos sentiment, care ne da sens vietii, iar atunci cand ea este si impartasita, atunci putem spune ca suntem completi si fericiti cu adevarat.

Pentru toti cei indragostiti si pentru cei care stiu sensul cuvantului iubire, aveti mai jos o selectie cu cele mai noi, mai frumoase si maioriginale avatare de Sfantul Valentin.

Arata celor din jur si in primul rand sufletului tau pereche ca te gandesti la el sau ea si trimite-i o poza de dragoste, un avatar de Valentine’s Day.

Foloseste aceste poze de Sfantul Valentin ca avatar pentru mess-ul tau sau trimite-l persoanei iubite si cu siguranta se va simti magulit(a). Lasa sarbatoarea dragostei, aceasta sarbatoare imprumutata, dar care iti creaza totusi o ocazie in plus, sa arate iubitei sau iubitului inca o data cat de mult inseamna pentru tine.

Daca esti o persoana mai glumeata, poti alege unul dintre avatarele noastre mai ghiduse, tot cu tema Valentines Day, pentru a o afisa la avaratul messenger-ului tau si a-ti afisa partea ta haioasa, dar in acelasi timp romantica. Impartaseste dragoste in aceasta zi a dragostei, ziua SfantuluiValentin.

Ca si bonus, veti gasi si doua avatare animate si dragute de Valentine’s Day, care speram sa va placa, ca de altfel toate avatarele de Valentine’s Day propuse de noi…

Iar pentru cei care sunt poate mai putin norocosi si care nu si-au gasit inca sufletul pereche, sa pastreze speranta ca aceasta zi le va scoate in cale iubirea mult asteptata. Arata ca esti deschis catre dragoste folosind un avatar de Valentine’s Day. Pentru a vedea pozele complete si marite, dati click pe ele…

Galerie poze-avatar noi si originale de Sfantul Valentine sau Valentine’s Day:

Un comentariu: