marți, septembrie 01, 2009

Romantică sau vulgară? Tu cum eşti în pat?


Fiecare femeie are stilul ei în pat, dar uneori simţim nevoia să fim altfel, să încercăm lucruri noi, să spargem monotonia, să-l surprindem pe el..., cel pe care îl iubim. Dar facem toate aceste schimbări doar în stilul nostru...

Romantică sau vulgară..., sunt categoric două comportamente diferite, dar pot fi doar mituri despre sexualitatea unei femei. Tu în care te regăseşti? Citindu-le s-ar putea să descoperi că ai câte puţin din fiecare...plus un strop din stilul tău.

Romantica

Romantica este o femeie tandră şi sensibilă. Ea îşi doreşte ca fiecare partidă de sex să fie de neuitat, să fie ca prima oară. V-aţi gândit vreodată cum ar fi dacă partenerul vostru ar fi la fel de atent de fiecare dată când faceţi dragoste, ca şi cum ar fi prima oară? Hmmm, da... sună bine!

Şi când spun prima oară nu mă refer la prima experienţă sexuală, ci la prima oară când aţi făcut dragoste cu partenerul vostru. Când vrea să schimbe ceva în stilul ei, femeia romantică nu recurge la tehnici de amor sau poziţii îndrăzneţe, ci la ambianţă. Într-un astfel de moment contează lumina, aromele, muzica, băutura, florile.

Romanticele sunt inspirate când vine vorba de ambianţă, ele preferă ca încăperea sa fie slab luminată folosind lămpi (sunt recomandate culori calde ca: roşu, portocaliu, galben) sau lumânări. O melodie lentă, romantică, un vin bun sau şampanie (depinde de ocazie) vor schimba mult atmosfera, de asemenea aromele din încăpere au un rol foarte important. Romanticele adoră florile, în special trandafirii.

Deşi surprizele cu petalele de trandafir sunt vechi, tot timpul surprind plăcut o femeie sau un bărbat. La ambianţa romantică se adaugă şoaptele, atigerile lente, masajul de relaxare. O romantică nu-şi dezvăluie tot corpul deodată, ea face mişcări sugestive pentru a-l îndemna pe iubit s-o descopere. Şi după un astfel de preludiu urmează o partidă de dragoste pe măsură.

Vulgara
Vulgara este femeia care îşi doreşte să conducă în pat, dar în acelaşi timp preferă partenerii puternici. Ea e deschisă la experienţe noi, nu are momente de timiditate, ştie ce vrea, ştie ce o împlineşte. Ea e femeia sigură pe ea. Nu contează locul, momentul, ea e dispusă oricând.

Dar asta nu o face să fie o femeie uşoară, pentru că preferă să trăiască momentele acestea cu partenerul de viaţă. Pe el vrea să-l surprindă şi să-l cucerească cu farmecele ei. Faţă de cea romantică, femeia vulgară foloseşte ca stimulente jucăriile sexuale, combină opusurile, de exemplu: cuburi de gheaţă alternate cu picături fiebinţi de ceaiuri afrodisiace. Ei nu îi place doar să facă dragoste, ci sa ofere adevărate spectacole.

Fiecare persoană are propria lume în pat. Dacă urmăreşti oamenii pe stradă sau în alte locuri publice vei realiza că este greu să ţi-i imaginezi făcând sex. În final, trebuie să înţelegem că fiecare are alt stil şi nu are rost să părem altcineva sau să facem din patul nostru scena unui teatru, încercând să arătăm cât mai multe doar pentru a impresiona, uitând astfel să ne simţim bine.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu