marți, septembrie 29, 2009

Metropolis relanseaza Bingo la TV


Incepand din 27 septembrie, Antena 1 va difuza prima editie a emisiunii Super Bingo Metropolis, un show de televiziune prezentat de Romica Tociu si Cornel Palade. Concursul este organizat de Metropolis Grup, societatea bistriteana care opereaza in zona de divertisment si a jocurilor de noroc de peste 15 ani. Ion Bradea, director in cadrul Metropolis Grup SRL spune ca la prima editie a spectacolului concurs se vor acorda premii de 1,5 milioane de euro, iar pretul unui carton este de 1,6 lei.

Ramaneti aproape si aflati live numerele si castigatorii din aceasta seara numai pe Super Bingo Metropolis.

Tiparul pe care se va desfasura Super Bingo Metropolis nu difera mult fata de concursurile desfasurate in urma cu cativa ani, cartoanele de concurs putand fi achizitionate de la vanzatorii ambulanti. Spre deosebire de celalalt show organizat in urma cu cativa ani de Metropolis pe PRO TV, emisiunea care debuteaza in 27 septembrie va fi transmisa din studiourile Antena 1 din capitala. Super Bingo Metropolis se va difuza in fiecare duminica, incepand cu ora 22.00.

Metropolis Grup a fost prima firma din Romania care a demarat proiectul de bingo televizat, debutand cu TVR 2 si continuand cu PRO TV. Cel mai mare proiect al firmei a fost organizarea celui mai de succes joc de bingo televizat pe retea nationala TV ? ?SUPER BINGO PRO TV?, cu premii totale de aproape 10 milioane dolari, cu peste 5 000 de angajati si coordonarea la nivel national a punctelor de vanzare a biletelor.

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu