miercuri, septembrie 23, 2009

Declaratii, mesaje si sms-uri de NOAPTE BUNA! – pentru persoana iubita si nu numai…


Se lasa noaptea si ne apasa singuratatea si melancolia.

Daca suntem departe de persoana draga sau de persoana iubita, nu avem ce face decat sa-i trimitem un mesaj sau o declaratie de iubire, sa-i facem o urare de bine.

Mesajele de noapte buna trimise pe telefon prin sms sau pe viu grai, indulcesc somnul, deci nu va opriti implusurile si trimiteti sms-uri de noapte buna cu texte frumoase si de dragoste.

Aveti mai jos cateva exemple de mesaje care au printre cele mai frumoase cuvinte de dragoste si iubire pe care le puteti spune alaturi de un Noapte Buna sau Te iubesc, pentru persoana iubita sau celor dragi voua:

- In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine, noapte buna!
- As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
- Noapte Buna, sper sa visezi ceva frumos
si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?
- De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor… ce zici imi dai un beep si iti voi spune noapte buna in direct?
- Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi, dar el vine fara veste si pe mine ma trezeste! Noapte buna ingerul meu!
- Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubito sa iti zic noapte buna.
- Nu te gandi la mine… sunt in ochii tai… in mintea ta… in inima ta… in sufletul tau… oriunde… totusi daca ma vrei… doar inchide ochii si asculta ce iti spun… mi-e dor de tine… noapte buna…
- Aripi de fluturasi, Vine-n zbor
un ingeras, Ghici ce are pentru tine, Un pup dulce de la mine…Noapte buna!
- As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara Noapte Buna!
- Daca as avea aripi as zbura pana la tine, Daca as putea te-as tine langa mine, Dar eu nu am aripi nici putere, Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!
- Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna ingerul meu!
- Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador, noapte buna puisor
- Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.
- In acest moment milarde de oameni care dorm, milioane care se indragostesc, milioane care mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest sms de noapte buna!!!
- Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna!!!
- Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea mea de noapte buna sa iti incalzeasca inima. Te iubesc!
- Sa visez un inger? Dar am deja un vis… si am si un inger… iar ingerul e visul meu… Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!
- Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea. Sa stii ca e din cauza ta!

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu