luni, septembrie 21, 2009

1 Aprilie, Mesaje si sms-uri de Ziua Pacalelilor, Pacaleli de 1 Aprilie, Farse celebre


1 aprilie, numita si Ziua Pacalelilor, a Distractie, a Farselor si a Nebunilor, este ziua in care cei care au simtul umorului dezvoltat sa trimita mesaje haioase sau sa faca farse si pacaleli. Trebuie sa fie putin atenti, ca si cei carora le trimit trebuie sa fie dintre cei care au simt al umorului dezvoltat, caci altfel s-ar putea sa iscati o neplacere.

Astfel in aceasta zi de 1 Aprilie, este indicat sa-ti dublezi atentia, caci orice ti se va parea mai bizar s-ar putea sa fie o farsa.

Pacaleli facute de-a lungul timpului in ziua de 1 Aprilie si care au devenit celebre

Nu doar prietenii, ci si mass-media incearca sa pacaleasca de 1 aprilie. Atat ziarele, cat si televiziunile, obisnuiesc sa faca farse de 1 aprilie, anuntand stiri false. Printre cele mai celebre si mai tari farse din mass-media facute de-a lungul timpului, se numara urmatoarele:

- In 1998, un ziar din Alabama a anuntat ca legislatura statului Alabama a hotarat sa schimbe valoarea numarului Pi, rotunjindu-l la valoarea 3;
- In anul 1950, o televiziune olandeza a anuntat ca Turnul din Pisa s-a prabusit;
- Acum cativa ani, anumite siteuri din China si Coreea au anuntat ca Bill Gates a fost asasinat;
- Google a anuntat ca va dubla spatiul de stocare pe Gmail.
- Tot Google a anuntat in 2007 2 noi produse destinate sa atraga zimbete pe fetele cititorilor: Gmail Paper (6 GB de mesaje livrate pe hartie clasica) si Google TiSP (un serviciu ce furnizeaza internet prin intermediul apei din instalatia de acasa).
- Postului de radio BBC, in 1957 a anuntat ca Elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, iar fermierii omorau gargaritele ce le puteau compromite stocurile pe timpul iernii. Britanicii, la randul lor, visau deja la frumoase recolte de paste fainoase, intreband BBC cum se cultiva acestea.
- In 1980, tot BBC ii mai socheaza o data pe britanici, anuntandu-i ca istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronic, pentru a tine pasul cu progresul.
- In 1999, ziarul Pheonix New Times a dat un anunt umanitar pentru saraci, cerandu-le donatorilor cate un dolar pentru a-i inarma pe cei fara adapost.
- Pe 1 aprilie 2007, pe blogul organizatiei PETA a aparut un articol in care se anunta un plan ingenios care sa apere caprioarele impotriva vanatorilor. Acesta implica intai tranchilizarea caprioarelor, apoi vopsirea lor cu un model de camuflaj, urmata cu eliberarea acestora in padure.
- In 2000, tot organizatia PETA anunta planuri de sabotare a campionatului de pescuit bibani din Texas prin tranchilizarea pestilor.

La noi
, traditia spune, ca o superstitie, ca farsele trebuie facute pana la ora pranzului pentru ca daca sunt facute dupa aceea aduc ghinion celui care pacaleste. In plus
, cei care nu tolereaza cu umor farsele vor avea si ei ghinion.

O alta superstitie ar fi aceea ca de 1 aprilie nu este recomandata casatoria: se spune ca barbatul care se însoara in aceasta zi va fi tinut “sub papuc” toata viata.

In concluzie, ziua de 1 aprilie este o sarbatoare a bunei dispozitii si a umorului. Glumele trebuiesc facute cu umor, si nu trebuie sa fie primejdioase, trebuie sa ne distram si sa ne simtim bine, nu sa provocam o zi proasta.

Aveti mai jos cateva exemple de mesaje si sms-uri pe care le puteti trimite de 1 Aprilie, dar acestea cel mai bine se pot improviza. Cele mai reusite ies cele care se muleaza pe caracterul persoanei caruia ii trimiti mesajul sau sms-ul, celui pe care vrei sa-l pacalesti. Daca o cunoasteti, bine, puteti sa stiti care ii sunt spaimele si ce ar putea sa o faca sa creada 100% cele spune de dumneavoastra. Iata totusi niste idei de mesaje si sms-uri cu pacaleli, pentru inspiratie…

- Iubitule, m-a sunat mama… S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult… cateva luni doar. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.

- Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m- a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.

- Alo, buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez… Nici nu stiu de unde sa incep… Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…

- Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau… S-a intamplat… Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade… O iubesc… Imi pare rau… Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

- De 1 Aprilie, esti marele castigator al unei……..al unei felicitari haioase!

- Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca.. ai primit-o de 1 Aprilie

- Stiu ca de mult timp ti-ai dorit mai multa siguranta. Cu ocazia zilei de 1 Aprilie, iti daruiesc cel mai sigur caine de paza!

- Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este, ceea ce simt pentru tine, ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga…

Cam astea ar fi… Va dorim Pacaleli Reusite!

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu