marți, iulie 07, 2009

Viitoare hituri ale verii 2009


* Sistem - “Boca de inferno“. Weekendul trecut am auzit piesa asta la greu peste tot in tara! A fost compusa impreuna cu Marius Moga si contine un sample din Gopher Mambo (Yma Sumac).. Au lansat-o pe Trilulilu.ro la inceputul lunii mai si a strans numeroase ascultari intr-o perioada scurta.

* Alex - “Secret, Discret“. Piesa deja face furori in mai toate cluburile pe unde am trecut. Beneficiaza si de o varianta in engleza si de un remix care-mi place mult, realizat impreuna cu Smiley, Grasu XXL si multi altii (nu a fost lansat inca, dar sunt sigura ca va ‘rupe’

* Connect-R - “Burning Love“. Inca o piesa difuzata la greu, am auzit-o mai peste tot pe unde am fost…

* Fly Project - “Unisex“. Tudor si Dede au revenit in forta vara asta cu noul lor single “Unisex”!

* Voltaj - “Vara Trecuta“. Inca o balada frumoasa lansata de baietii de la Voltaj… Cat despre zvonurile privind destramarea trupei, stati linistiti: ne-au declarat in exclusivitate intr-un interviu ca erau false. In schimb, nu vor mai lansa albume de acum inainte: “V8″ a fost ultimul, si se vor axa mai mult pe single-uri.

* David Deejay feat Dony - “So Bizzare“. Dupa ce vara trecuta au ‘rupt’ toate topurile cu “Sexy Thing“, vara asta au revenit in forta cu “So Bizzare”.

* David Deejay & Ela Rose - “I Can Feel“. Inca o piesa marca David Deejay, lansata in acelasi timp cu “So Bizzare”…

* Bob Taylor feat Anni - “Deja Vu“. Fizz si Inna au lansat “sub acoperire” aceasta piesa si nu ne-au dezvaluit ca ei o canta pana cand nu si-a demonstrat potentialul de hit. Deja a fost semnata in alte tari (Polonia, Rusia).

* Andreea Banica - “Le Ri Ra“.

* Deepside Deejays - “Hold You“. Asta dupa ce “Beautiful Days” si “Secret Ride” au prins foarte bine, au castigat numeroase concursuri internationale si au fost si remixate de dji celebri… Saptamana trecuta au filmat videoclipul piesei, vedeti numeroase poze AICI.

* Vali Barbulescu feat Damon - “Inside of you“. Noul single al lui Vali a fost compus impreuna cu baietii de la Deepside Deejays si este un featuring cu Damon (o voce foarte buna!).

* Sylvia feat Dj Rynno - “Deep“. In urma cu 2 veri au dat lovitura cu “Feel” care a fost hitul verii 2007. In prezent, noua lor piesa “Deep” este foarte populara in concertele lor.

* Dream City feat Vanotek - “Loving You

* Tom Boxer feat Mike Diamondz - “Dancing“. Tom Boxer e ‘pe val’ cu aceste doua piese, asta dupa ce s-a bucurat de foarte mare succes cu “A Beautiful Day

* Sahara - “Tyalee“. Asa cum v-am mai spus, proiectul lui Costi Ionita face furori prin alte tari.

* Neylini - “Muleina“. Este veche inca din toamna trecuta, insa piesa a intrat destul de recent “in forta” pe posturile radio.

* Edward Maya feat Vika Jigulina - “Stereo Love“. Desi foarte multi din cei cu care am vbit s-au plictisit deja de aceasta piesa…

* Alexa - “A girl like me“. Cu conditia sa fie promovata ca lumea…

UPDATE: adaug, la cererea voastra, si urmatoarele piese:

* Morandi - “Colors”
* Geo Da Silva feat Dj Jungle - “Far Away”
* Dj Andi feat Stella - “Freedom”
* Chris Mayer feat Connect-R - “For the love of music”
* Vibers feat Tara Mc Donald - “Revolution”

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu