marți, iunie 16, 2009

Bacalaureat 2009


Cum momentan nu se stiu prea multe despre bacul de anul acesta m-am gandit sa mai postez cate ceva sa nu credeti ca blogul este inactiv.

Ce stim sigur in acest moment este Calendarul,se gaseste pe blog de mult timp!
Avem subiectele si rezolvarile de la bacul din 2008,care cred ca va ajuta destul de mult pana ce vor aparea cele de anul acesta.Asta daca nu va fii ca anul trecut,sa difere foarte foarte mult nivelul de dificultate al subiectelor din 2008 in comparatie cu cele din anii trecuti...

Au mai fost si ceva zvonuri pe care eu nu le-am luat in considerare din acest motiv nici n-am publicat nimic,de vorbe suntem satui cu totii!!Dar pentru orice eventualitate este bine de stiut ce se zvonea:

1. In 30 iulie se spunea ca s-ar dorii introducerea testelor grila,dupa "modul critic" in care fusese organizat bacul din 2008,la ce concluzie au ajuns numai ei stiu!!
2.In 7 august umbla stirea cum ca bacalaureatul ar putea fii supravegheat cu camere video pentru a impiedica copiatul si ca deja se discuta aceasta problema,la ce concluzie au ajuns la fel numai ei stiu(poate inca se mai discuta...) oricum e o aberatie,in primul rand nu ar impiedica copiatul poate ar diminua din nr elevilor ce vor copia se stie ca-s atatea metode(casti invizibile etc...) in al doilea rand nu stiu cat de legal ar fii...!
3.In 2 septembrie se spunea ca nu s-a va schimba nimic,decat faptul ca subiectele vor fi afisate pe interenet in jurul datei de 30 noiembrie(2008) mai devreme cu 3 luni(defapt 5-6,ca primele subiecte afisate anul trecut n-au fost si cele finale,cele finale fiind afisate cu 2 luni inainte) dar oricum suntem in ianurie si eu n-am auzit ca s-ar fi afisat ceva oficial!
4.Intr-un timp se spunea ca nu vor mai fi facute publice etc...

In concluzie numai baliverne,si cine are de suportat?nimeni altcineva decat elevii care nu stiu ce si cum sa faca,se pregatesc pentru ceva si afla in ultimul moment ca defapt e altceva,asta-i sistemul nostru...

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu