Ai vazut vreodata un site cu un design excellent si ti-ai dorit sa poti sa faci si tu asa ceva? Acum vei putea, folosind popularul Dreamweaver. Invatand cum sa folosesti acest program te poate ajuta sa economisesti mult timp cand scrii cod intr-un editor html.
Deci, ce este mai exact Dreamweaver? Pe scurt, e o componenta software puternica, folosita pentru website design, care e foarte usor de folosit si da rezultate bune. Cu librariile si template-urile sale extensive, chiar si un incepator poate sa faca un site. Totusi, daca esti un designer mai experimentat, Dreamweaver poate fi folosit sa creezi site-uri construite in jurul bazelor de date, care-i sunt mult mai utile utilizatorului.
Interfata programului a fost conceputa astfel incat sa usureze creerea atat a site-urilor simple, cat si a celor complexe, folosind metoda point and click, care simplifica multe sarcini.
Avantajele Utilizarii Programului Dreamweaver
Avantajele lui Dreamweaver asupra programarii in html incepand de la zero sunt infinite. Dreamweaver creaza o mare parte din cod pentru utilizator, ceea ce il face incredibil de folositor pentru cei ce nu stiu ce fac, iar pentru cei ce stiu ce fac, ei pot intodeauna sa adauge ce vor la codul existent, deoarece e mai simplu.
Poti sa vizualizezi atat codul cat si design-ul, sau chiar ambele deodata, ca sa vezi ce rezultat au provocat modificarile codului. In plus, cand salvezi un site, poti sa-ti vizualizezi pagina intr-un web browser, pentru a vedea cum ar arata pe internet. Nici nu trebuie sa fi conectat la internet pentru a face aceasta, deoarece o poti face si offline.
Daca vrei sa modifici un cod, Dreamweaver are niste ustensile care te ajuta sa corectezi erorile de sintaxa. Mai sunt inca atat de multe functii grozave in Dreamweaver pe care nu le gasesti in editoarele html obisnuite.
Una dintre acestea este asa-numitul “Layout Tool”, cu care iti faci o idee despre unde sa-ti pui meniurile, pozele, etc.
Ce sa faci ca sa inveti Dreamweaver
Daca esti interesat sa inveti Dreamweaver, un mod grozav de a incepe e cu Google. Cauta “Dreamweaver Tutorial” sau “Dreamweaver Video Tutorial” si vei gasi o gramada de site-uri cu programe de invatare de calitate. Aceasta va ajuta pe cei care incep de la zero sa creeze site-uri aspectuoase, iar cei avansati vor putea sa invete ceva nou, sau sa-si aminteasca ceva mai vechi.
In mare, Dreamweaver merita invatat daca vrei sa faci web design serios, deci de ce sa nu incepi azi sa-i aretii lumii ce grozav poate fi site-ul tau?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu