sâmbătă, ianuarie 26, 2008

Feng Shui aplicat


Cand i-am spus sotului meu ca incep sa fac yoga, a crezut gresit ca imi va da atat corpului, cat si opiniilor, mai multa flexibilitate.

Cand i-am zis ca ma duc la acupunctura, nu a inteles motivul. Nu credea ca un ac intre doua oase din antebrat te vindeca de greata, dar chiar o face. Ma simt mult mai bine pe vapoare, avioane si cand ascult promisiunile politicienilor.

Deoarece chinezii au avut dreptate in privinta acupuncturii, m-am decis ca trebuie sa aiba dreptate si in privinta feng shui-ului, si mi-am aranjat casa dupa acesta.

Un clopotel in fata casei aduce noroc; unul in spate il duce afara. Nu aveam un clopotel, deci mi-am mutat clopotelul de vant la usa din fata. Credeam ca va funciona, deoarece clopotele de vant in sine aduc noroc.

Florile uscate sunt o decoratie buna, dar deoarece sunt moarte, sunt un feng shui negativ. Afara cu ele.

Am scos plantele din dormitor, deoarece energia lor afecteaza somnul. Din cauza ca plantele ajuta in camera persoanelor bolnave, le-am pus in biroul sotului meu. Nu era bolnav, dar nu se simtea bine din cauza feng shui-ului.

Nu vroiam ca energiile negative sa imi distruga casatoria, deci am pus mult feng shui in camera noastra.

Fara ajutorul sotului meu, am mutat patul. Dormitul cu picioarele in fata usii este pozitia mortii. In timpul juramintelor de casatorie am promis ca numai moartea ne va desparti, dar nu vroiam sa fiu despartita din cauza patului.

Deoarece orice sugestie a apei din camera favoreaza neintelegeri, am pus tabloul cu ocean in camera de zi.

O oglinda in dormitor cauzeaza o a treia persoana sa distruga o relatie buna. Desi soacra mea traieste in celalalta parte a tarii, am pus oglinda in hol.

Apoi, deoarece perechile promoveaza romantismul, am pus o poza cu mine si sotul meu pe ambele parti ale patului. Speram ca o pereche de perechi va dubla romantismul dintre noi.

De fapt, nefolosirea feng shui-ului in casa a promovat romantismul. In casa noua am lasat feng shui-ul in mainile Mamei Naturi. Apa este o sursa de energie pozitiva si am oceanul ca gradina.

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu