vineri, iulie 27, 2007

Jennifer Aniston s-a despartit de Paul Sculfor


Actrita Jennifer Aniston s-a despartit de iubitul sau britanic Paul Sculfor, din cauza carierelor diferite, care ii poarta pe alte drumuri, desi acum cateva saptamani se zvonea ca aceasta este pe punctul de a renunta la viata de la Hollywood si sa se mute in Marea Britanie pentru a fi aproape de iubitul sau.

Fosta actrita din serialul “Friends” si modelul nu s-au mai vazut de cateva saptamani, cand aceasta a venit in America pentru o sedinta foto.

“A existat ceva frumos intre ei, dar Jennifer vrea sa se aseze la casa ei alaturi de un om de incredere si sa formeze o familie. Paul calatoreste mult si este inconjurat de femei frumoase tot timpul” a declarat o sursa apropiata actritei. “O sa ramana prieteni.”, a continuat sursa, conform lse.co.uk.

Paul, in varsta de 36 de ani si Jennifer, de 38 de ani, s-au cunoscut prin actorul David Arquette, sotul prietenei lui Aniston, Courteney Cox si au format un cuplu incepand din luna mai a acestui an.

Jennifer a divortat de Brad Pitt in 2005, iar apoi a avut o relatie cu actorul Vince Vaughn, cu care s-a cunoscut la filmarile “The Break-Up”, dar cei doi s-au despartit in octombrie anul trecut.

Sculfor, care a fost model pentru firme cu nume mari, precum Jean Paul Gautier si Christian Dior, a avut ocazia sa iasa cu femei foarte frumoase si cunoscute, cum ar fi starul TV Victoria Hervey, sau fosta iubita a lui George Clooney, Lisa Snowdon.

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 27 iul 2007

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu