sâmbătă, noiembrie 25, 2006

Tariceanu are nevoie de trei luni de recuperare


Premierul Calin Popescu Tariceanu va parcurge un program de recuperare medicala de circa trei luni, urmand sa revina in tara in cursul zilei de luni. Purtatorul de cuvant al Guvernului a recunoscut ca premierul este internat la clinica sportiva Merignac de langa Bordeaux (Franta).Conform ultimului buletin medical, dupa operatie starea de sanatate a premierului este normala.

Din punct de vedere medical, Tariceanu va incepe, vineri, programul de recuperare care presupune trei etape: "Din estimarile actuale programul de recuperare se extinde pe o perioada de trei luni desi exista posibilitatea sa mai apara unele modificari in functie de evolutia starii de sanatate", a declarat Oana Marinescu.

De luni, premierul va avea voie sa foloseasca carjele si va reveni in tara, a explicat purtatorul de cuvant al Guvernului.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost operat, joi dimineata, in Franta, la genunchiul stang, in urma accidentului de motocicleta suferit in vara. Acesta este insotit la clinica din Frnata de sotia sa si de consilieri care ii permit sa isi exercite prerogativele de prim-ministru.

HotNews.ro, L.P., 24 nov 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu