luni, noiembrie 06, 2006

Steaua anesteziata


Steaua a ratat apropierea de Dinamo, obtinind doar un punct in deplasarea de la Piatra Neamt.

Bucurestenii nu s-au putut adapta stilului atletic al nemtenilor (antrenati de un preparator fizic - Vasile Silaghi), care au aglomerat centrul si au alergat cit sa anuleze diferenta valorica.

O singura certitudine in efectivul lui Olaroiu - portarul Cernea a salvat doua situatii uriase ale gazdelor.

Dezamagiri pe linie: Banel Nicolita, desemnat capitan pentru a depasi socul autogolului de la Madrid, nu a iesit din limitele jocului lipit de tusa dreapta.

Primit initial cu simpatie, Banel a fost tachinat spre final de spectatori: "Jardel, vezi ca ti-a facut Cleopatra Stratan o dedicatie - Nicolita, te-astept si la cealalta portita!"

Thereau, preferat titular pentru statura, nu a cistigat niciun duel. Fundasii centrali Goian si Ghionea au inceput sa comita erori de necrezut pentru calitatea aratata acum o luna.

Dar marea deceptie a fost Nicolae Dica. Finantatorul echipei G. Becali l-a criticat dur: "Marele Dica are contract de 150 000 de dolari si nu joaca decit la misto, cu pase cu calciiul! El nu se mai oboseste cu Ceahlaul, doar cu Madrid vrea sa joace! Viseaza la echipe de afara, dar va spun eu ca nu are nicio oferta!"

Antrenorul Cosmin Olaroiu, neinspirat, a tradat o nervozitate excesiva la finalul intilnirii. Tehnicianul nu a venit la conferinta de presa, motivind "sunt plecat de 40 de zile de acasa, mai lasati-ma cu ziaristii!" Imediat dupa meci, declarase la TVR: "Nu meritam victoria. Am jucat slab".

HotNews.ro, 06 nov 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu