miercuri, noiembrie 01, 2006

Reese Witherspoon si Ryan Phillippe s-au despartit


Reese Witherspoon si Ryan Phillippe s-au despartit dupa sapte ani de casnicie, informeaza people.com. “Va anunt cu regret ca Reese si Ryan au hotarat sa se desparta.”, a declarat purtatorul de cuvant al cuplului, luni.

“Acestia au ramas atasati de familie si mi-au spus sa va transmit ca va roaga sa le respectati intimitatea in aceste momente, pentru binele copiilor lor.”

Witherspoon, in varsta de 30 de ani, si Phillippe, in varsta de 32 de ani, au impreuna doi copii: Ava (7 ani) si Deacon (3 ani).

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, acesta invitandu-l pe Phillippe la aniversarea lui Witherspoon. Doi ani mai tarziu, dupa ce au jucat impreuna in “Cruel Intentions”(1999), Ryan a cerut-o in casatorie. Cei doi s-au casatorit in iunie 1999, iar dupa trei luni s-a nascut Ava.

Cu toate ca Reese si Ryan pareau sa aiba totul - o relatie extraordinara, cariere de succes si copii frumosi - cei doi au discutat deschis despre faptul ca mai au de invatat anumite lucruri pentru ca mariajul lor sa decurga in conditii foarte bune.

In anul 2002 Phillippe a declarat ca el si sotia lui urmeaza terapie de cuplu. “Cea mai mare grseala este sa nu faci asta, sa ignori asta sau sa se ajunga la distrugerea relatiei din cauza delasarii.”, declara el.

O declaratie asemanatoare facea si Witherspoon la acea vreme: “Nu ma intereseaza aberatiile spuse de cuplurile de la Hollywood: “Avem copii perfecti, care nu plang niciodata, nu avem probleme, nu ne certam niciodata, suntem intotdeauna cei mai buni prieteni”. Aceste lucruri nu sunt adevarate. Suntem oameni normali si avem probleme normale.”

Witherspoon, care a castigat anul trecut Premiul Oscar pentru rolul din “Walk the Line”, urmeaza sa apara in drama “Rendition”. Phillippe filmeaza momentan pentru “Flags of Our Fathers”.

HotNews.ro, S.B., 31 oct 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu