vineri, noiembrie 03, 2006

Madonna:"Tatal lui David mi-a refuzat ajutorul"


Artista spune ca i-a oferit sprijin financiar pentru cresterea baiatului

Madonna a declarat ca tatal lui David, baietelul din Malawi pe care l-a adoptat, i-a refuzat sprijinull, artista oferindu-se sa ii asigure situatia financiara necesara pentru cresterea copilului.

“I-am propus acest lucru la tribunal, cand ne-am cunoscut. Iar el nu a acceptat.”, a declarat Madonna la interviul cu Meredith Vieira, de la NBC.

"Cand l-am cunoscut i-am spus ca as fi incantata sa il ajut sa isi aduca copilul acasa si sa ii ofer sprijinul financiar necesar pentru cresterea acestuia, dar el nu a vrut.” Cantareata a spus ca nu vrea sa se inteleaga de aici ca il condamna pe tatal lui David.

“Cred ca a considerat, din tot sufletul, ca baietelul va avea o viata mult mai buna alaturi de mine. Cand mi-a spus ca nu accepta propunerea mea m-am gandit ca este de datoria mea sa ma duc dupa David.”

Diva muzicii pop a mai adaugat ca a fost foarte suparata in urma controverselor aparute in legatura cu adoptia si ca abia in acel moment a realizat “cat de rai sunt oamenii”. Madonna a declarat ca a trecut printr-o perioada dificila si inca este dezamagita de reactia pe care a avut-o publicul.

“Toate aceste discutii care au aparut in urma adoptiei mi-au demonstrat faptul ca oamenii nu au abilitatea de a se concentra asupra problemelor cu adevarat grave.”

Referitor la David, Madonna a declarat: “Are un temperament extraordinar. Este foarte amuzant.”

HotNews.ro, S.B., 01 nov 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu