duminică, octombrie 15, 2006

Real Madrid sufera


Simbata seara, Real Madrid a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Getafe... Duminica, trupa lui Capello ajunge la Bucuresti, unde este asteptata de un dispozitiv de 100 de politisti care vor veghea inclusiv somnul jucatorilor...

Getafe - Real Madrid 1-0 (0-0)
Alexis 60

"O seara mizerabila - Capello a folosit o linie defensiva fara Cannavaro, la pauza trebuia sa fie multumit ca e inca 0-0.

Desi i-a trimis in teren pe Ronaldo si Raul, iar din minutul 68 l-a aruncat in lupta pe Robinho - pentru ca Beckham nu a trecut nicio clipa de Paredes, fost la Real B, Madridul nu a echilibrat nicio clipa.

1-0 este prea putin fata de imaginea jocului. Real a terminat meciul cu o imagine simbolica - Ronaldo eliminat, Helguera intr-un picior"

Echipa pe care a folosit-o Fabio Capello contra lui Getafe: Casillas - Mejia, Helguera, Raul Bravo, Roberto Carlos - Beckham (Robinho 68), Emmerson, Diarra (Raul 46), Cassano (Ronaldo 46), Guti - Van Nistelrooy.

In minutul 90, Ronaldo a fost eliminat.

Nu au jucat Fabio Cannavaro - accidentat in partida Italiei cu Georgia, Michel Salgado - probleme musculare, Jose Antonio Reyes - a carui revenire este estimata pentru derbyul cu Barcelona.

Interesanta decizia de a-l folosi titular pe Antonio Cassano - vineri, un director economic de la Real a confirmat ideea unei cedari a lui Cassano la Napoli.

HotNews.ro, A.S., 15 oct 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu