sâmbătă, octombrie 14, 2006

Muzici cu personalitate pe lista lui Virgil Iantu


La invitatia lui Lucian Moga, Virgil Iantu realizeaza playlistul "muzicilor cu personalitate" la CITY FM, sambata, 14 octombrie, de la ora 14:00 (si in reluare marti, 17 octombrie, ora 23:00).

Timp de 90 de minute, Virgil Iantu va prezenta si comenta titluri semnate de "The Beatles", Nicu Alifantis, "Sfinx", "Vita de vie", "Vank", "Simplu", Prince etc. In premiera pentru FM-ul bucurestean vor fi difuzate melodia lui Molly Johnson - "Melody" - si un fragment din muzica piesei "Cadavrul viu", compusa de Alifantis, la care Iantu a contribuit vocal.

Virgil Iantu va vorbi, printre altele, despre emisiunile culturale, audienta si publicul roman care "este condus intr-o directie gresita", dupa parerea sa. Va povesti despre perioada emisiunilor muzicale de la Radio Bucuresti, despre aranjamentele vocale realizate pentru piesele de teatru "Nebunul si calugarita", "Cadavrul viu", "A douasprezecea noapte".

Ascultatorii CITY FM vor putea afla multe alte lucruri mai putin cunoscute publicului larg, cum ar fi si faptul ca emisiunea "Copiii spun lucruri trasnite" a obtinut cateva premii la Cannes, cel mai important fiind cel pentru cea mai buna adaptare dupa original.

In aceeasi zi Virgil Iantu va reveni pe micile ecrane dupa un an de pauza, ca membru al juriului emisiunii-concurs "Megastar" transmisa pe postul Prima TV.

CITY FM, 12 oct 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu